"A TI KAD J**EŠ NA NACIONALNOJ TELEVIZIJI PRED ŽENOM?!" Tiktoker brutalno ISPROZIVAO Slobu , LEKCIJA O MORALU!
Sloba Radanović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

SUKOB

"A TI KAD J**EŠ NA NACIONALNOJ TELEVIZIJI PRED ŽENOM?!" Tiktoker brutalno ISPROZIVAO Slobu , LEKCIJA O MORALU!

Bura se ne stišava

Objavljeno:

Nakon što je pevač Sloba Radanović isprozivao tiktokera Andriju Milivojevića poznatijeg kao Vajvai, on se oglasio na Instagram profilu i uzvratio mu žestoko.

1 / 7 Foto: Instagram printscreen/slobaradanovic

Naime, Andrija je na Instagram profilu podelio Slobin komentar na njegovu fotografiju, a ispod je okačio jedan od komentara koji se našao ispod Radanovićeve objave, sa kojom se influenser i složio.

- A ti kad j*beš na nacionalnoj televiziji pred ženom, to nije pogrešno. M'rš bre, bagro zabagrena ti ćeš nekom da prosipaš priče o moralu - glasio je komentar, sa kojim se Andrija složio, a potom ostavio emotikon klovna.

Vajvai
foto: Printscreen

- Sve na ovoj fotografiji je pogrešno. Dok se god pravimo da je ovo normalno i kul i mi smo pogrešni. U šta smo se pretvorili kolektivno, kao društvo... Ovo je jako pogrešno, dečko. A i ti devojčice - napisao je prethodno Radanović na društvenoj mreži i pokrenuo lavinu komentara.

Podsetimo, nekadašnji učesnik Zadruge i pevač Sloba Radanović ostao je zgrožen objavom srpskog tiktokera, Andrije Milivojevića poznatijeg kao Vajvaija. On je pozirao za društvene mreže, držeći za noge devojku preko ramena dok joj je zadnjica u prvom planu, što je, očigledno isprovociralo Slobu.

Bonus video:

00:18

OŽENI SE DOMAĆICOM: Sloba Radanović pokazao BOGATU trpezu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.