ONE SU SE RASKOŠNO UDALE I NAPRAVILE SEBI DA ŽIVE KAO BOGINJE: Smatraju se NAJBOGATIJIM I BALKANSKIM LEPOTICAMA!
Foto: Profimedia, Printscreen, EPA/SASA STANKOVIC

TOP LISTA

ONE SU SE RASKOŠNO UDALE I NAPRAVILE SEBI DA ŽIVE KAO BOGINJE: Smatraju se NAJBOGATIJIM I BALKANSKIM LEPOTICAMA!

Neke od ovih dama imala su svoje karijere i materijalno su bile obezbeđenje i pre udaje.

Objavljeno:

"Da li žene zaista žele da se udaju za novac" i tako sebi obezbede lagodan život tema je koja je svakako neizostavna u današnjem vremenu i uvek aktuelna, a u većini slučajeva primer za to su nam devojke koje su se udale za "bogate" javne ličnosti i tako sebi na neki način promenile život, zbog čega se danas stavljaju na listu "najbogatije srpkinje".

Za neke od njih smo znali i pre udaje, dok su neke uz pomoć svojih jačih polovima iznikle i postale jedne od prepoznatljivih ličnosti na domaćoj sceni.

1 / 6 Foto: Profimedia

ALEKSANDRA MELJNIČENKO

Najbogatija i najbolje udata Srpkinja svakako je Sandra Meljničenko. Devedesetih godina bila je poznata kao pevačica popularne grupe Models, povezivali su je sa mnogobrojnim poznatim ličnostima a onda se njen život pretvorio u bajku.

Sa svojih 28 godinana na jednom putovanju, upoznala je ruskog multimilijardera Andreja Meljničenka. Par se 2005. godine venčao na Azurnoj obali, a njihova svadba i danas važi za jednu najskupljih.

Jelena Bin Drai
foto: Instagram

JELENA BIN DRAI

Bivša manekenka Jelena bin Drai, na vrhuncu svoje karijere, odlučila je da titulu misice Jugoslavije zameni ulogom srupruge i majke. Lepa misica pet godina zabavljala se sa sadašnjim suprugom, bogatim arapskim šeikom Said bin Draiom. 2008. godine venčali su se na njegovom luksuznom imanju nadomak Dubaija, a nakon toga dobili dvoje dece. Jelena je sada uspešna poslovna žena, bavi se dizajniranjem skupocenih elegantnih haljina i venčanica, vlasnica je lanca kozmetičkih salona kao i jednog luksuznog obdaništa.

ivana berendika
foto: Facebook/Ivana berendika

IVANA BERENDIKA

Još jedna modelsica zapala je za oko imućnom čoveku. Reč je o Ivani Berndiki, koja je odustala od karijere pevačice i udala se za dvadeset godina starijeg Tomasa Jermoluku.

Njen suprug jedan je od osnivača kompanije "Google" i njegovo bogatastvo je impoznatno. Par se ostvario u ulozi roditelja kada su 2016. godine dobili blizance. Ivana se trudi da svoju porodicu ne eksoponira u javnosti, te njihovih zajedničkih slika skoro da i nema. Bivša pevačica posvetila se dizaniranju nakita i vrlo je uspešna u tome jer su njeni komadi zaludeli dame Holivuda.

1 / 6 Foto: Instagram

MARIJANA MATEUS

Kada bi postojala igrica "Kako se bogato udati" Marijana Mateus bi iz nje uvek izalazila kao pobednik. Uspela je da pred oltar odvede dva milionera, od oba se razvede, ali i zadrži prezime Mateus zauvek.

O bogatstvu Miodraga Kostića suvišno je govoriti, a ni Lotar Mateus ne zaostaje mnogo. Nikada je nisu pogađale priče da je bogata udavača, uvek ih je primala sa širokim prepoznatljivim osmehom. Ova lepa srpkinja obezbedila je sebe za ceo život, pa može da uživa i menja svoje profesije onako kako joj odgovara.

Slavica Eklston
foto: Profimedia

SLAVICA EKLSTON

Ova dama danas je jedna od najbogatijih žena našeg kontinenta, a za to može da zahvali bivšem mužu, Berniju Eklstonu, vlasniku Formule 1. Upoznali su se na jednoj od trka, gde je Slavica radila kao promoterka. Berni je od nje znatno stariji čak 28 godina, a sem razlike u godinama, svima je bila upadljiva i njihova razlika u visini.

Milica Polskaja
foto: Printscreen Instagram

MILICA POLSKAJA

Neizostavna je i žena za koju je naša javnost tek nedavno saznala, a reč je o Milici Polskaja. Ova mlada dama rođena je u Boru, a kasnije se zbog studija preselila u Niš, gde je pobedila na izboru za mis. Nedugo nakon pobede, Milica je napustila fakultet i preselila se u Dubaji. Tamo je prvo radila kao manekenka a onda i kao menadžer u Kavali klubu, što se ispostavilo kao prekretnica u njenom životu.

BRANKA NEVISTIĆ

Voditeljka Branka Nevistić (52) povukla se iz javnog života, karijeru je odavno ostavila iza sebe, a od 2014. godine, kada je sudbonosno da izgovorila Branislavu Grujiću, živi život iz snova.

Branka Nevistić
foto: Kurir

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.