BRAČNI BRODOLOM NATALIJE I SANIJA TRIK FX: Nastupio KRIZNI PERIOD, jedna pesma je sve SPASILA!
Foto: Instagram

niste znali

BRAČNI BRODOLOM NATALIJE I SANIJA TRIK FX: Nastupio KRIZNI PERIOD, jedna pesma je sve SPASILA!

U bračnu zajednicu su stupili 1995. godine, a ona traje već punih 27 godina

Objavljeno:

Estradni par Sani i Natalija Ibraimov, osnivači popularne dens grupe Trik FX, imaju jedan od najskladnijih brakova koji traje već skoro tri decenije.

Mnogi bi im pozavideli na odnosu koji imaju, ali Sani i Natalija priznaju da su imali velike krize u braku, pa da su čak bili i na ivici razvoda.

Natalija Trik FX
foto: Damir Dervišagić

A ono što je i te kako zanimljivo jeste da je njihov najveći hit nastao baš u periodu kada im je brak bio u krizi, i on ih je takoreći, spasao.

- Prosto me sramota da kažem da smo skoro 30 godina u braku, a znate zbog čega? Kad mi dođu i kažu jedan od najskladnijih brakova, a oni u braku pet godina - rekao je Sani u emisiji „Grand magazin", pa otkrio da je u kritičnom periodu kada je mislio da će se ravesti od Natalije nastao i jedan od njihovih najvećih hitova:

- Tako je nastala pesma „Spasi me", baš smo se zakačili nešto Nata i ja, ali smo imali zakazano kod Milana Bojanića iz grupe „Tap 011" da uradimo tekst i bili smo tako nadrndani jedno na drugo i Milan je stalno išao te kod mene, te kod nje, a mi nismo hteli ni da razgovaramo, ona je plakala kod njega, ja sam zabrljao kao i uvek i u četiri ujutru je zvonio telefon i Milan nam je rekao da ima hit za nas.

1 / 7 Foto: Dragan Kadić

Bonus video:

02:18

NATALIJA TRIK FX OTKRILA GORKU ISTINU: Sani je jednim potezom mogao da im ugasi karijeru KO ZNA ŠTA BIH JA RADILA DANAS

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.