SKRIVAO JE NJENE SLIKE,SADA JE ŽELJAN DA JE VIĐA: Ovako danas izgleda Vera,ćerka Kristijana koju je dobio sa Ivanom
Foto: Nemanja Pančić

TUŽNO!

SKRIVAO JE NJENE SLIKE,SADA JE ŽELJAN DA JE VIĐA: Ovako danas izgleda Vera,ćerka Kristijana koju je dobio sa Ivanom

Ona danas ima 7 godina. Ćerku je dobio u braku sa Ivanom.

Objavljeno: 09:36h

Kristijan Golubović, jedan od najpoznatijih kriminalaca, dobio je ćerku Veru 2016. godine.

Podsetimo, ona se nikada nije pojavljivala u javnosti osim jednom prilikom kada je bila još beba dok je Kristijan boravio u rijaliti šou programu "Farma".

Tada se Ivana uključila putem video poziva na "Farmu" sa detetom u naručju i svi su tada mogli da vide kako izgleda Kristijanova ćerkica Vera.

Kristijan Golubović
foto: youtube/printscreen

Kristijan Golubović je svoju ženu prevario sa Kristinom Spalević i tada tokom gostovanja u emisiji "Narod pita" otkrio u kakvom je odnosu sa ćerkom Verom, a onda je priznao šta je potrebno da veza sa Kristinom nadmaši njegov brak sa Ivanom.

- Želim mu sve najbolje, vidim da se pokazao da je prijatelj, pedantan, jedino mu zameram što je to uradio Ivani na nacionalnoj televiziji. Krivo mu je zbog toga, Ivana će biti dobro, ali slušali smo kakva je ona žena, nije zaslužila to. Da li viđaš malu Veru? - pričala je gledateljka.

- Da, to je normalan odnos, sve se to stišalo. Vidim njenu setu kroz oči, kroz njeno telo koje je oslabilo, kroz njene sede kose u trideset petoj godini, ona niti se farba, niti se šminka. Vera je centar Ivaninog sveta, posvetila se njoj. Mene grize savest ogromna, i kažem Kristini, da prvi put gledam koga sam ostavio, i da ovo naše mora da bude superlativ. Moramo da prevaziđemo ljubav, moramo da napravimo hit od našeg života, i da naše dete mora da bude olimpijski šampion da bi se poistovetio sa onim što Ivana i Vera meni znače i šta su mi pružile u životu - govorio je tada Kristijan.

1 / 8 Foto: Printscreen

Sud mu je odredio da ćerku Veru može da viđa samo sat vremena.

– Ne želim da prihvatim da mi neko određuje da vidim ćerkicu na kašičicu, zbog toga sam rekao da ću je se odreći. Meni je to užasno. Moja bivša supruga zajedno sa svojom majkom želi da mi uništi život – tvrdio je Kristijan za Informer.

Lažno su me prijavile da sam je tukao, sudu je priložila dokaze, modrice na rukama i leđima, ali svi koji me poznaju znaju da nisam nasilan. Ivana ne može da prihvati činjenicu da ja sada volim drugu ženu, pa mi se sveti preko deteta – dodao je Kristijan i otkrio da njegova bivša žena krije ćerku Veru od njega.

Zabava, Zadruga, Ivana Golubović, Kristijan Golubović
foto: Kurir/Nikola Anđić

Bonus video:

04:09

Kristijan Golubović priznao da ga je bivša supruga tukla: Žao mi je što nemam normalan odnos sa ćerkom!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.