LEA KIŠ ŽIVI U SUVOM LUKSUZU! Konačno vidimo unutrašnjost NJENE VILE, kao iz filmova: A tek KAKVO IMA DVORIŠTE
Foto: DRAGAN KADIĆ

svaka čast!

LEA KIŠ ŽIVI U SUVOM LUKSUZU! Konačno vidimo unutrašnjost NJENE VILE, kao iz filmova: A tek KAKVO IMA DVORIŠTE

Radilo se i zaradilo!

Objavljeno: 21:48h

Ušuškana pod Avalom, vikendica popularne voditeljke Lee Kiš je njen duševni mir i beg od gradske vreve u kojoj uživa sa suprugom i ćerkom.

1 / 4 Foto: Dragan Kadić

- Moram da se pohvalim da je sve ovo osmislio moj suprug, s obzirom na to da je uložio mnogo truda i rada, ne smem da ga ne spomenem. - pričala je nedavno voditeljka za Puls Online.

Ona je i na Instagramu objavila fotografiju svoje vikendice na Avali, a na pogledu će joj mnogi zavideti. Ogroman bazen sa pogledom na predivne šume Avale su nešto o čemu mnogi maštaju.

1 / 8 Foto: Printscreen:instagram/leakis.lk

- Stalno smo ovde, nema svrhe da budemo u gradu, pogotovo preko leta kada su velike vrućine. Ova terasa je, kao što vidite, sva u kamenu, podseća malo na morski ambijent. S obzirom na to da je moj suprug iz Herceg Novog, on je osmislio da ovo bude naše more nadomak Beograda, i mislim da je uspeo u tome. On brine o celom imanju i bašti. Večeri provodimo na terasi jer pirka vetar. Tokom dana smo u bazenu ili ručamo u konobi. Nije ovde kao u Beogradu da ne možeš da zaspiš od buke pre dva posle ponoći. Ovde sam u deset ušuškana - rekla Lea

Ima i veštački potok!

Lea Kiš
foto: DRAGAN KADIĆ

- Ovaj potok je takođe osmislio i napravio Moma. U njemu čuvamo prave ribice. Sedneš pored, uzmeš knjigu ili pustiš muziku i osećaš da si daleko od svih problema, a da ne pričam o poslu, haosu u gradu... - pričala je voditeljka.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso/Puls online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.