STARIJA ĆERKA NIKOLINE PIŠEK IMA 25 GODINA I ISTA JE MAJKA: Završila je medicinu na BRITANSKOM univerzitetu!
Nikolina Pišek, Foto: Dragana Udovičić

GENI SU ČUDO

STARIJA ĆERKA NIKOLINE PIŠEK IMA 25 GODINA I ISTA JE MAJKA: Završila je medicinu na BRITANSKOM univerzitetu!

Starija ćerka Nikoline Pišek sve više podseća na mamu

Objavljeno: 16:53h

Nikolina Pišek je u braku sa Vidojem Ristovićem dobila ćerku Unu Sofiju, koja je u decembru proslavila sedmi rođendan.

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

No, hrvatska voditeljka prvi put je postala mama u 21. godini, kada je bila u emotivnoj vezi sa uglednim novinarom Markom Cigojem, nekad jednim od prvih pera zagrebačkog Globusa i sinom poznatog operskog pevača Krunoslava Cigoja.

Hana Leonarda
foto: Instagram printscreen

Iz te velike ljubavi rođena je Hana Leonarda, koja danas ima 25 godina. Kažu da je prava kopija svoje mame. Ipak, ni od nje ni od oca nije nasledila strast prema medijima. Odlučila se za studije medicine, koje je nedavno privela kraju na univerzitetu u Edinburgu.

Hana Leonarda
foto: Instagram printscreen

Starija ćerka Nikoline Pišek ne voli da se eksponira u javnosti, mada joj hrvatski fotografi nekad uđu u trag kad svrati do Zagreba da poseti majku.

Hana Leonarda
foto: Instagram printscreen

Hana je u vezi sa Andrejom Ivanišem iz Banjaluke, koji takođe trenutno živi u škotskom gradu gde je na postidplomskim studijama.

Podsetimo, suprug Nikoline Pišek, istoričar Vidoje Ristović iznenada je preminuo u 44. godini, a ovu vest potvrdila je voditeljka.

Hitna pomoć konstatovala smrt, a izvor je otkrio uzrok smrti Ristovića.

- Vidoje je preminuo na stolu za masažu, tokom masiranja - naveli su.

Nikolina Pišek, Vidoje Ristović
foto: Damir Dervišagić

Ristović je živeo i radio na relaciji Beograd - Zagreb. Nikolina i Vidoje venčali su se septembru 2013. godine u Monte Karlu, a 2. decembra 2014. godine su dobili devojčicu kojoj su dali ime Una Sofija. Vidoje Ristović je u Beogradu je završio osnovnu i srednju školu, te stekao diplomu istoričara umetnosti.

- Volimo da se obradujemo poklonima, više Vidoje mene, ali i to se smanjilo. Dosta je vremena prošlo i ne doživljava me više tako ozbiljno. Naravno da je lepo obradovati nekoga poklonom, ali ne treba čekati neke posebne datume već to uraditi spontano. Opuste se muškarci posle nekoliko godina, ali to je dobro jer je teško održati tenziju sa početka. Najlepše je kada pored nekog možeš da se opustiš i pustiš kočnicu, da teče samo svojim tokom. Ja sam ta koja zamera pa on ne stigne da dođe do izražaja - pričala je voditeljka o braku sa njim.

Bonus video:

00:52

NEMA ŠALE SA NIKOLINOM PIŠEK! Stroga mama ODLUČNA – Zabranila ćerki DRUŠTVENE MREŽE do srednje škole! (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.