SORI CECO, SORI JK, ALI OVO SU BUDUĆI VLADARI SRBIJE Zapamtite ovih 7 faca sa estrade - jer oni će biti najveće zvezde 2017! (FOTO)
Foto: Marina Lopičić

SORI CECO, SORI JK, ALI OVO SU BUDUĆI VLADARI SRBIJE Zapamtite ovih 7 faca sa estrade - jer oni će biti najveće zvezde 2017! (FOTO)

Uvereni smo da će vam se ove ličnosti u predstojećoj godini naprosto smučiti i da nećete više moći očima da ih vidite!
Objavljeno: 14:15h

Prvo lice Srbije

Mlada Anastasija Ražnatović započela je krajem godine manekensku karijeru i postala zaštitno lice jednog luksuznog brenda.

Mediji su dosadili i Bogu i narodu pišući o njoj i spekulišući o njenim ljubavnim vezama, tako da zamislite šta će biti tek sad kada Anastasija preti da postane planetarno poznata zahvaljujući neverovatnoj fotogeničnosti i izvajanoj figuri.

foto: Printscreen Instagram/AnastasijaRažnatović

Pobednik Pinkovih zvezdica

Čim se pojavio u takmičenju „Pinkove zvezdice“ i zapevao „Zajdi, zajdi“, „Kao moja mati“, „Što te nema“, „Prvi snijeg“, kao i mnogo stranih hitova, Marko Bošnjak, čudo od deteta iz Prozora, izmamio je suze čitavom regionu.

Pevao je, kako su govorili, s dušom, iskreno i sa puno emocija. Nazivali su ga muzičkim čudom, a sa takvom reputacijom šta drugo da pomislimo nego da će da izdominira u 2017!

Ona baš ima talenat!

Još jedna mlada nada u emisiji "Ja imam talenat" predstavila je svoje umeće u orijentalnom plesu i zapanjila pola Srbije!

Pevačica Ana Nikolić skočila je čim ju je ugledala, a Žika Todorović tvrdio je da to nikada u životu nije video. Publika je aplaudirala kao blesava, a mi smo izneverovali!

foto: Printscreen/Youtube/Ja Imam Talenat

Kristina ima samo 16 godina i već je praktično polu gola na nastupima! I vi nam sad recite da ona ozbiljno ne preti da postane ličnost godine!

Ali nećemo da se zalećemo - ipak mi znamo ko će biti najsjajnija zvezda na zvezdanom nebu Srbije i tu nema polemike!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.