NATAŠA BEKVALAC OPLELA PO BEOGRAĐANIMA: Mnogi će biti LJUTI posle njene IZJAVE!
Foto: © ATA Images

NISMO SE NADALI OVOME

NATAŠA BEKVALAC OPLELA PO BEOGRAĐANIMA: Mnogi će biti LJUTI posle njene IZJAVE!

Razlikuje se od Novog Sada

Objavljeno:

Nataša Bekvalac ne krije koliko je vezana za rodni Novi Sad, a svojevremeno je istakla da je uverena da je upravo odrastanje u mirnoj sredini doprinelo da ona bude ličnost kakva je danas.

- Čini mi se da je Novi Sad sačuvao u meni ono najlepše, ono čime se Beograđani danas oduševevljavaju, a meni je to prosto urođeno. Prvo, dobro vaspitanje od strane roditelja koji su usadili najlepše osobine koju svaki čovek treba da ima, a to su ljubav i stabilnost. Drugo, ponavljam ono što Beograđani stalno kažu: "Bože, kako je ona vaspitana", a to je da znaš da kažeš "dobar dan i doviđenja", da pitaš kako si. Beograd kao veliki grad je malo izgubio taj šlif, malo je izgubio međuljudske odnose, pa slobodno mogu da kažem i komšijske odnose - istakla je Nataša i ispričala anegdotu koju je doživela nakon što je napustila Novi Sad i preselila se u Beograd.

1 / 5 Foto: © ATA Images

- Kad sam se doselila, bila sam jako tužna jedno vreme jer nisam mogla da prilagodim uopšte, iako sam 10 godina pre toga putovala, ali jedno je putovati, a drugo živeti. Kada sam se uselila u svoju zgradu, dešavalo mi se da prođem i niko mi se prosto ne javlja. Onda sam iz bunta veštački počela da izgovaram "dobar dan", i dalje mi se niko nije javljao, a onda sam postala smešna komšijama i kasnije čim me vide bude "dobar dan, komšinice". Uvek postoji način da dođeš do ljudi - otkrila je pevačica.

- Postoji ljubav bez interesa i bez ikakvog razloga. Verujte, nekad je čak i veštački izazovite, jer svako od nas je u principu samo čovek i svi smo dobri, samo nekad to zaboravimo i na to treba podsetiti - zaključila je Nataša za "Grand".

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso/Grand)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.