PROMENILA JE VERU I POSTALA BELI MAG?! Pevačica ODJEDNOM NESTALA, nećete verovati KOJA JE PRAVA ISTINA O NJOJ! ŠOK!
Foto: Printscreen

povukla se sa scene

PROMENILA JE VERU I POSTALA BELI MAG?! Pevačica ODJEDNOM NESTALA, nećete verovati KOJA JE PRAVA ISTINA O NJOJ! ŠOK!

Imam svoj mir, nema više onog stresa, one jurnjave, ludila po aerodromima i tako dalje.

Objavljeno:

Pevačica Marina Živković je vlasnica brojnih hitova poput “Bolujem u sebi”, “Pet godin voljena”, “Lavica” i mnoge druge, međutim, to je nije sprečilo da odustane od muzičke karijere.

Jednom pilikom je otkrila zašto je donela tu odluku kao i da li se stvarno bavi magijom, kao što su o njoj pisali domaći mediji.

Marina Živković
foto: Printscreen Youtube

– Pa, živim fenomenalno. Imam svoj mir, nema više onog stresa, one jurnjave, ludila po aerodromima i tako dalje. Fenomenalno mi je, napokon mir – ističe Marina pa otkriva da li je u kontaktu sa nekim kolegama sa estrade.

– Slabo sam u kontaktu s kolegama. Ne volim da se vraćam u to vreme. To je jedan period mog života i to je deo moje prošlosti. Zašto bih se vraćala – rekla je Marina jednom prilikom za Pink, a zatim je priznala zbog čega se povukla na vrhuncu karijere.

– Oduvek mi je bila želja, kad budem na vrhuncu slave da se povučem da se ne bih provlačila u nekim zrelim godinama po emisijama i tako te neke stvari. Ne priliči mi. Ako hoćeš da ostaviš neki pečat, onda to dostojanstveno uradi. Onda se povuci kad si u zenitu, a ne kad padaš, padaš, padaš i posle bude: “Jao, jadna”. Ako nisam do tada sebe obezbedila i zaradila, sigurno neću ni kada padnem. Svi negde žive od stare slave. Vreme te pregazi. Dolaze mlađe kolege, zo je normalno i šta, sad treba da se takmičim s njima? Na mlađima svet ostaje, zato duše moje samo skijajte. Šta ćemo mi polovnjaci da idemo s mlađima koji pucaju od lepote i blistavosti, da se mlatimo s njima po aerodromima… To ne priliči. Znam da ima jako dobrih mladih pevača i drago mi je zbog toga. Muzika se malo promenila, nije fazon kao u mom vremenu, idemo u korak s svetom – dodala je Marina.

Marina Živković
foto: Printscreen

Proteklih godina šuškalo se i da je Marina promenila zanimanje i veru, te da je postala beli mag. Ona je to strogo demantovala.

– To nije tačno. Ja stvarno ne znam… Ne mogu da verujem da su ljudi toliko izvitopereni. Valjda postoji neki zakon i kako onda neko može da bude beli mag? Jedne novine su izbacile pre par godina da sam promenila veru, da sam sada Maha mantra. Vidi, ja nemam veze s tim. Niti znam šta znači to. Veru nisam promenila! Rođena sam u Srbiji, nikada ne bih promenila veru. Ovo je moj predeo. Ja sam ovde rođenda, jedem našu hranu. Pričam maternjim jezikom, ne koristim strane reči. To nema veze sa životom. Padalo mi je na pamet i da ih tužim, ali sam odustala. Neka pišu šta hoće, samo neka stave lepu sliku – ispričala je Marina.

1 / 6 Foto: Printscreen

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.