ŠOK! SUZANA MANČIĆ SE SAMO SRUŠILA NA PEŠAČKOM PRELAZU!
Foto: Print Screen Youtube/Redakcija

au au au!

ŠOK! SUZANA MANČIĆ SE SAMO SRUŠILA NA PEŠAČKOM PRELAZU!

Voditeljka je otkrila detalje nezgode

Objavljeno: 11:33h

Suzana Mančić danas je u braku sa GrkomSimonom Ocomokosom, a prethodno je bila udata za Nebojšu Kunića sa kojim ima dve ćerke. Suzana je svojevremeno ispričala kako se ljubav između Nebojše i nje rodila iz velikog prijateljstva. 1989. godine.

Suzana je sudbonosno "da" tada rekla Nebojši, a jedina fotografija sa njihovog venčanja, poznata javnosti, svedoči o njihovoj tadašnjoj sreći.

Suzana Mančić
foto: Damir Dervišagić

Pa ipak, priča nije imala srećan kraj, kakav je osmeh sa slike slutio. Naime, nakon samo osam godina braka Suzana i Nebojša su se razveli, a jedina, pa ipak, neraskidiva veza među njima ostale su ćerke Natalija i Teodora.

Naime, iz velike ljubavi prema suprugu Suzana je bila spremna da zanemari svoju karijeru, koja je tada bila na vrhuncu i da supruga, koji je otpočeo privatni biznis, prati svuda po svetu. Ipak, stvari su krenule da se odvijaju u pogrešnom smeru.

Suzana Mančić nedavno je doživela nezgodu kada je pala na ulici i polomila nožni prst, a sada je voditeljka otkrila kako je do toga došlo.

- Pala sam na pešačkom prelazu iz nepoznatih razloga. Lagano sam išla, srećna, nasmejana, i odjednom pljas. Sva tri prsta sam nabila, jedan je najviše stradao, ali šta ćeš... - rekla je voditeljka koja je istakla da će nakon preloma morati da nosi ravnu obuću, pa se našalila da će otići kod svog muža Simice u Grčku kako bi joj on pomogao tokom oporavka.

- Evo baš sutra idem kod njega, dve nedelje moram da se oporavljam - kroz smeh je poručila.

1 / 6 Foto: Dragana Udovičić

Bonus video:

01:05

Suzana Mančić ispričala kako su izbrisane INTIMNE scene sa Radošem Bajićem

(Espreso/Grandonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.