NAKIT VIDOJA RISTOVIĆA KOJI ULAZI U DEO IMOVINE: Kolekcionarski satovi u vrednosti od 4 milona dolara PRAVO BLAGO!
Foto: Instagramscreen

auuuu!

NAKIT VIDOJA RISTOVIĆA KOJI ULAZI U DEO IMOVINE: Kolekcionarski satovi u vrednosti od 4 milona dolara PRAVO BLAGO!

Istoričar umetnosi imao je izuzetno skup ukus i, po svemu sudeći, ovaj modni detalj mu je privalčio posebnu pažnju.

Objavljeno: 08:31h

Suprug voditeljke Nikoline Pišek i istoričar umetnosi Vidoje Ristović preminuo je iznenada 8. maja tekuće godine. Sahranjen je četiri dana kasnije. Njegov otac Viktor, poznatiji kao Miša Grof, skrhan bolom je otkrio rezultate obdukcije za medije, objasnivši kako je „do smrti došlo uspred respiratorne insuficijencije koja je uzrokovala popuštanje rada srčanog mišića".

I više od nedelju dana od porodične tragedije za Ristoviće, međutim, interesovanje javnosti ne prestaje. U jeku priča o nasledstvu, te tome kako je supruzi, na primer, ostavio „abnormalno skup nakit", mnogima je zapalo za oko i to što je samo na svoje satove za života ukupno „dao" oko četiri miliona dolara.

Vidoje Ristović
foto: Nebojša Mandić

Sudeći po njegovim objavama na društvenoj mreži Instagram, Ristović je bio veliki ljubitelj satova poznatih kuća i nije žalio dok je pravio privatnu kolekciju istih. Ako je, pak, suditi po komentarima onih koji su ga pratili na pomenutoj mreži, to je bilo opšte poznato i često su „pljuštali" komplimenti pošto bi „pao" kakav novi model, kojim bi se počastio, prenose mediji.

Osim toga, inače, najveći deo njegovog nasledstva biće i dragocenosti čiji je takođe bio kolekcionar, poput vrednih slika, nakita i drugih umetničkih dela. S druge strane - „patek", „roleks"... Samo su neki od satova koje je posedovao, a čije ceni pojedinci ne mogu ni da zamisle.

U pitanju su cifre poput 570.000 dolara za pomenutog „pateka", koji je od zlata. Drugi, od belog zlata, koštao ga je 300.000 dolara, prema podacima dostupnim onlajn. Imao je nekoliko papreno skupih „roleksovih" modela (čak i onaj s likom Mikija Mausa).

Zbog samo jednog „ričarda mila" bi mu novčanik bio vrlo osetno tanji.

Za „AP" u vojničkim bojama, međutim, izdvojio bi tek oko 50.000 dolara.

1 / 5 Foto: instagram/vidojeristovic

Bonus video:

00:11

Ovo je zgrada gde je preminuo Vidoje Ristović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.