BOSANAC I KEBA NISU U DOBRIM ODNOSIMA? Džidža za Espreso otkrila sve o incidentu na Bežanijskoj kosi!
Foto: Printscreen/instagram/estrada

opa

BOSANAC I KEBA NISU U DOBRIM ODNOSIMA? Džidža za Espreso otkrila sve o incidentu na Bežanijskoj kosi!

Nama je otkrila istinu o spornom događaju.

Objavljeno: 07:13h

Nedavno smo u emisiji "Paparazzo lov" imali prilike da vidimo kako kompozitor Dragan Stojković Bosanac sa ćerkom i pevačicom Aleksandrom Džidžom Stojković stoji ispred jedne privatne radnje na Bežanijskoj kosi u Beogradu.

Tom prilikom pored njih prolazi folk pevač Dragan Kojić Keba, ali se oni međusobno nisu pozdravili. Inače, Stojkovići i Kojići zapravo žive u istom kraju, pa je mnoge zbunila ova situacija i krenule su spekulacije da li možda komšije nisu u dobrim odnosima.

Mi nismo želeli da ova tema ostane pod znakom pitanja, pa smo kontaktirali Bosančevu ćerku koja je bila i sama akter ove sporne situacije i ona je za Espreso otkrila da li su Stojkovići u sukobu sa folkerom.

1 / 7 Foto: Nemanja Nikolić

– Sada kada sam videla snimak sam saznala da je on tada prošao pored nas. Dragan i ja smo se tada raspričali i moguće je da Kebu nismo primetili, a verovatno ni on nije provalio da je prošao pored nas. Da smo ga videli mi bismo se javili jer stvarno nema razloga da bismo bili u lošim odnosima sa njiim - rekla je Džidža za Espreso.

Inače, u tom kraju u kom živi Bosanac žive i brojne poznate ličnosti kao što su Lepa Brena, Saša Popović i Aleksandra Prijović. Jedno vreme je Stojkoviću najbliža komšinica bila koleginica iz žirija "Zvezde Granda" Viki Miljković, ali se ona u međuvremenu preselila u Beograd na vodi.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.