NAPADNUTA VEDRANA RUDAN! Nakon SKANDALOZNIH UVREDA UPUĆENIH MARIJI KILIBARDI, desilo se ono čega su se svi PLAŠILI
Foto: Youtube/Printscreen

šok

NAPADNUTA VEDRANA RUDAN! Nakon SKANDALOZNIH UVREDA UPUĆENIH MARIJI KILIBARDI, desilo se ono čega su se svi PLAŠILI

Nakon ove emisije na Tviteru je nastala opšta pometnja, te su mnogi osuli paljbu po Vedrani zbog komentara.

Objavljeno:

Nakon gostovanja u emisiji kod Marije Kilibarde, u kojoj je zaprepastila javnost izjavom o voditeljkinoj intimi, spisateljica Vedrana Rudan našla se na meti mnogih tviteraša.

Knjiga koju je Rudanova htela da ispromoviše u emisiji kod Marija Kilibarde bavi se temom koja je, čini se, bila bolna za voditeljku, zbog čega je Marija izrazila svoje negodovanje, a onda dobila i uvrede od gosta zbog iznošenja svojih stavova.

Vedrana Rudan
foto: Espreso

Nakon ove emisije na Tviteru je nastala opšta pometnja, te su mnogi osuli paljbu po Vedrani zbog komentara.

"Pogana babetina Vedrana Rudan uznemiravala je i činila da se voditeljka Marija Kilibarda oseti neprijatno jer još nije uspela da zatrudni. Možemo li se dogovoriti da poganu babetinu više ne zovemo na televizije? Nekad stvarno treba reći dosta", glasio je jedan od tvitova na ovu temu.

"Je l' Vedrana Rudan misli da je zanimljivo što ponižava voditelje, a uz to misli da joj oni ne odgovaraju jer ne znaju, a ne da su vaspitani i da neće vređati svoju gošću".

"Vedrana Rudan jednom pre 10 godina opsovala nešto u novinama, nasmejala ljude i od tad fura taj luda sam fazon iako je samo nevaspitana kobila", bila je ogorčena jedna korisnica pomenute mreže.

"Čekajte, je l' ovo medijska patka ili je Vedrana Rudan stvarno Kilibardi rekla: Ja vas gledam stvarno budalom nakon ove izjave da želite dete?", "Vedrana Rudan kaže Mariji Kilibardi da je budala što želi decu, a ima 42 godina. Žena koja pljuje po rođenoj deci, njihovim izborima sa kojima jedva razgovara. Našla se da nekom deli savete o roditeljstvu", glasili su samo neki od komentara.

Kako je tekao neprijatan razgovor između Verane Rudan i Marije Kilibarde pročitajte u nastavku:

"Šta vas je slomilo?", upitala je Vedrana Mariju u emisiji "Sve u svemu".

"Pa na primer zato što kada žena u 41. godini baš želi da ima dete, a nema ga i onda se sve vreme u knjizi pominje "ma šta će ti deca" , rekla je iskreno Kilibarda.

"Ali vi imate 42 godine. Ja vas držim stvarno budalom svetskom nakon ove rečenice. Šta će vama deca?", pitala ju je spisateljica.

"Pa nekako sam ostvarena u svakom drugom smislu, a od svoje 25. godine imam fizičku potrebu da budem trudna", rekla je voditeljka.

"Pa šta, od 25. do dana današnjeg niste mogli da nađete nekog pastuha da vas oplodi. Imaš sebe, imaš ljubavnika, imaš verovatno lošeg šefa ili šeficu, šta će ti još i dete. Vaša bejbisiterka će verovatno više koštati", rekla je Vedrana, a Marija se samo nelagodno nasejala.

Marija Kilibarda
foto: Printscreen

Bonus video:

01:32

VOLIM VEDRINU I HRABROST VEDRANE RUDAN! Bakarec: Hrvatska nije pravedno društvo, a ona nije ANTIHRVATICA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.