JAKA SIMBOLIKA KONSTRAKTINE BELE ODEĆE: Ništa nije SLUČAJNO!
Ana Đurić Konstrakta, Foto: Printscreen RTS

ZANIMLJIVO

JAKA SIMBOLIKA KONSTRAKTINE BELE ODEĆE: Ništa nije SLUČAJNO!

Koja je simbolika Konstraktine bele odeće - jedan detalj šalje snažnu poruku ljubavi i života!

Objavljeno:

Pevačica Ana Đurić Konstrakta juče je na Evroviziji u Torinu predstavila Srbiju pesmom "In corpore sano" i poslednja se plasirala u finale.

Njen autentičan performans, pesma, kao i stajling, sudeći prema objavama na društvenim mrežama, već se dopadaju evrovizijskoj publici.

1 / 9 Foto: youtube/printscreen

Nastupala je u belom odelu, drugačijem od onoga koje je nosila na Beoviziji. Njen beli kimono predstavlja neobičnu lekarsku uniformu - pesma umetnice ukazuje na probleme u zdravstvenom sistemu.

Bela nosi simboliku čistote, nevinosti, harmonije. Takođe, može predstavljati i uspešan početak, ali i hladnoću i sterilnost. Smatra se da je bela boja svetlosti i da donosi sreću i pozitivnu energiju. Tumači boja povezuju belu sa pozitivnom energijm i energetskim štitom - to je boja koja zrači dobrim vibracijama.

Konstrakta je na nastupu u Beogradu nosila cveće sa leve strane, a ovoga puta tu se nalazi srce - simbol ljubavi i života. U pesmi "In corpore sano" srce se provlači kroz sledeće stihove:

"Velika je sreća što postoji Autonomni nervni sistem Ne moram kontrolisati otkucaje srca Srce kuca, srce samo kuca Letnjeg dana jarke boje Suknje moje na mom telu Suknje moje, pas i ja Šetamo nas dvoje, brojimo korake Suknja ide oko noge moje Mi šetamo i to je sve I ne mora bolje, srce samo kuca Dajem poverenje, neka samo kuca Dajem poverenje, neka kuca, neka dišem Bože zdravlja, Bože zdravlja, Bože zdravlja Nemam knjižicu"


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.