OVAKO SU SE SMUVALI ALEKSANDRA MLADENOVIĆ I ISAK ŠABANOVIĆ: Varnice se desile na jednom slavlju, pevač sve OTKRIO!
Isak Šabanović i Aleksandra Mladenović, Foto: Printscreen

SVE JE JASNO

OVAKO SU SE SMUVALI ALEKSANDRA MLADENOVIĆ I ISAK ŠABANOVIĆ: Varnice se desile na jednom slavlju, pevač sve OTKRIO!

Vest o njihovoj vezi odjeknula kao grom iz vedrog neba

Objavljeno:

Kada su paparaci uslikali zvezdu ''Granda'' Isaka Šabanovića u društvu njegove godinu dana starije koleginice Aleksandre Mladenović, odmah su krenule spekulacije da su mladi pevači u ljubavnoj vezi.

Isak Šabanović, Aleksandra Mladenović
foto: Printscreen/Youtube/Paparazzo lov

Da bi sprečili govorkanja i dalju misteriju oko njihovog odnosa, Isak i Aleksandra odlučili su da priznaju da su u vezi već dva meseca.

- Istina je. Pošto su nas već uslikali zajedno, mogu da kažem da nam je jako lepo, sjajno se slažemo, uživamo,zaljubljeni smo i srećni - rekao je Isak.

Iako kaže da ne voli mnogo da iznosi detalje privatnog života, Šabanović je otkrio detalje veze sa Aleksandrom.

- Aleksandru sam upoznao na njenom nastupu, došao sam sa još nekim kolegama da se malo provedemo a par dana nakon toga smo bili gosti na jednom veselju i tu su se desile varnice - počeo je priču Isak pa dodao:

- Ona je pre toga izjavila da sam joj simpatičan i prijao mi je taj njen komentar ali pošto sam jako stidljiv teško da bih joj prvi prišao ma koliko god da mi se svidela.

1 / 8 Foto: Stefan Stojanović

Kako kaže, koleginica ga je osvojila samopouzdanjem, smislom za humor i razumevanjem koje je pokazala za mnoge stvari.

- Razumevanje se u našem poslu svakako podrazumeva i imamo ga jedno prema drugom, tako da je i olakšavajuće što radimo isti posao. U našoj vezi najbitnije je poverenje, a meni žene stalno prilaze ali ja sam jako veran muškarac i zanima me samo Aleksandra - priča on.

U nekoliko medija se nakon njihovog priznanja da su zajedno, pojavila informacija da su već započeli zajednički život, što Isak demantuje.

- Nismo ni razgovarali na temu zajedničkoj života jer je rano za to, jer smo od 1. marta zajedno, znači malo jače od dva meseca - otkrio je Isak za "Grand Online".

Bonus video:

48:43

Isak Šabanović: Muzika ima ograničenja!

(Espreso/GrandOnline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.