CECINA ĆERKA VOZI OVU MAŠINU! Raspametićete se kada vidite KOLIKI JE (FOTO)
Anastasija Ražnatović, Foto: ANA PAUNKOVIĆ

WOW

CECINA ĆERKA VOZI OVU MAŠINU! Raspametićete se kada vidite KOLIKI JE (FOTO)

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović nedavno je položila za automobil, a odmah je kupila novo vozilo.

Objavljeno: 12:56h

Anastasija je dočekala da dobije svog četvorotočkaša, pa ju je ekipa "Paparaco lova" uhvatila tokom vožnje.

Ona je izašla sa parkinga porodične kuće, a na suvozačevom mestu bio je njen teča, suprug Lidije Ocokoljić, koji joj verovatno pomaže da se oslobodi tokom vožnje.

Paparaco lov
foto: PRINTSCREEN PAPARACO LOV

Inače, Anastasija nije napravila nijednu grešku, te je sve vreme vozila školski i po svim propisima.

Cecina ćerka je nedavno, podsetimo, otvorila svoj kozmetički salon.

Anastasija
foto: PRINTSCREEN PAPARACO LOV

- Imala sam stres oko otvaranja, ali mislim da je to klasika sa majstorima. Kao što i sve druge ljude nervira pomeranje rokova i kašnjenje, tako je bilo i s mojim salonom. Ta vrsta organizacije je čudna, priča se da će biti tada, onda pomere za mesec dana, pa za još jedan mesec. Stalno se pomerao datum otvaranja, ali dobro, to sam nekako i očekivala jer sam znala da svi koji imaju posla s majstorima prolaze kroz to. Bilo je suđeno da se baš danas otvori, u mom mesecu maju, to volim da kažem i srećna sam zbog toga, jer je meni rođendan u maju - kazala je za "Kurir" tada.

Podsetimo, Anastasija Ražnatović pokrenula je tokom prošle godine biznis sa prirodnom kozmetikom, a sada je otvorila salona lepote.

1 / 3 Foto: ANA PAUNKOVIĆ

Pevačica je u razgovoru za “Blic” otkrila kako se odlučila na ovaj korak i šta ju je posavetovala mama Ceca, koja je takođe bila na događaju, zajedno sa snajkom Bogdanom.

– Vodim računa o sebi i izgledu, a na ovu ideju sam došla spontano. Prvo sam želela šminku, ali su Maja Berović i Emina Jahović lansirale svoju, pa sam se odlučila za kozmetiku, da ne bude pretrpano. Smatrala sam da mogu da napravim nešto kvalitetno. Fenomenalno se osećam, dugo već pripremamo ovaj projekat i jako sam uzbuđena. Dosta smo se potrudili i prezadovljna sam. Žene će imati svoj kutak gde će se ulepšavati – započela je Anastasija.

Ona je otkrila kako ju je mama posavetovala.

– Poželela mi je puno sreće. Rekla mi je da budem profesionalna i angažovana, što planiram da budem.

Anastasija Ražnatović
foto: ANA PAUNKOVIĆ

Anastasija se nedavno upustila u vezu sa fudbalskim reprezntativcem Nemanjom Gudeljem, a na Instagramu smo imali priliku da vidimo koliko je uživala tokom boravka u Španiji gde Nemanja igra.

– Možete videti po meni i mom osmehu, isijavam energijom. Sve je kako treba, srećna sam, zadovoljna i zaljubljena. Sve je sjajno – rekla je pevačica, koja nije mogla da skine osmeh, a potom se osvrnula na bivšeg dečka Đorđa Kuljića, odnosno vezu sa njenom drugaricom.

– Ima pravo da bude sa kim želi i ljudi idu dalje, to je potpuno normalno. Stvarno mu želim sreću ko god to bio. Nije me povredilo. Što se mene tiče, ne smeta mi – rekla je Anastasija.

Anastasija je otkrila i da li joj je mama Ceca pomogla u finansiranju salona.

– Mama je presrećna. Uvek je tu za Veljka i mene da nas podrži i bude vetar u leđa. Ovo su moje obaveze. Nije mi pomogla u finansiranju. Imam partnerku u svemu ovome. Zajedno učestvujemo. Dobra sam u planiranju vremena, uspeću i sa ovim obavezama – istakla je pevačica.

Ceca Ražnatović pružila je podršku svojoj naslednici, na koju je jako ponosna jer uspeva sve da postigne.

– Mnogo mi je drago jer stvarno radi na sebi. Za sve ima vremena, da putuje, snima pesme, nastupa... Ovo je dugo planirani događaj, da se napravi jedna vrsta oaze za žene. Ide mi uz žene da se bave tim poslom jer nam nege nikada nije dovoljno. Mislim da će se lagano snaći u ovom poslu – istakla je folk zvezda, sa kojom Anastasija još uvek odbija da snimi duet.

– Odavno sam htela duet. Ona mi je udarila korpu, rekla je da nije još vreme za to – istakla je Ceca.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.