BEZ STARCA NEMA UDARCA!ŽELJKO BEBEK SA MLAĐANOM ŽENOM: Procurila slika INTIMNOG trenutka iz hotelske sobe u Opatiji
Foto: Vladimir Sporčić

opustili se!

BEZ STARCA NEMA UDARCA!ŽELJKO BEBEK SA MLAĐANOM ŽENOM: Procurila slika INTIMNOG trenutka iz hotelske sobe u Opatiji

Ljubavni par!

Objavljeno: 22:47h

Pevač Željko Bebek ženio se dva puta, ali je sreću pronašao kraj treće supruge Ružice koja je od njega mlađa čak 34 godine. Bebek i Ružica u braku su već 18 godina.

Pevač je tokom svih ovih godina imao puno uspona i padova. Međutim, svaki mu je poslužio da krene dalje i bude jedan od najcenjenijih muzičara na ovim prostorima.

"Nema tu posebne tajne za uspešan brak, ili vam se desi da sretnete pravu osobu ili ne. Ja sam imao tu sreću da je sretnem na vreme i da smo srodne duše. To nam je osiguralo da smo zajedno na porodičnom i životnom putu, da uživamo u istim stvarim. Uvek se trudimo da cenimo jedno drugo i poštujemo odnos. To je ono što je najbitnije i što je lepo u odnosu makar bilo i na dnevnoj bazi", rekao je on jednom prilikom.

1 / 8 Foto: Dragan Kadić

On je takođe svojevremeno rekao da se u sadašnju suprugu zaljubio na prvi pogled i da je odmah znao da je ona prava.

"Uvek sam mislio da nemam vremena ili da neću uspeti da nađem pravu ljubav. Do tada mi je majka bila žena na prvom mestu. Onda sam sreo Ružicu i mogu da kažem da je to bila ljubav na prvi pogled, odmah sam mogao da joj uzvratim sa „volim te“. Tek kad nađete pravu ljubav, onda shvatite šta ta reč zapravo znači. Osetite je celim bićem. Pored nje sam naučio da postoji nešto što je iznad karijere", rekao je Bebek.

Željko Bebek (76) i njegova 34 godine mlađa supruga Ružica objavili su na Instagramu fotografiju u bademantilima na terasi jednog hotela u Opatiji

Rok legenda sa porodicom obično veći deo leta provodi na Jadranskoj obali, krstareći u svojoj jahti "Pahuljica".

Bonus video:

00:27

Željko Bebek: Nisam hteo da pevam Ravna ti je Jugoslavija i napustio sam Bijelo dugme

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.