Bračni par Rađen doneo odluku da se razdvoji: Ana i ja smo razgovarali i dogovorili se da je tako najbolje! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

tužna vest

Bračni par Rađen doneo odluku da se razdvoji: Ana i ja smo razgovarali i dogovorili se da je tako najbolje! (FOTO)

Nikola priznaje da je celoj porodici ova odluka veoma teško pala, ali da je iz mnogo razloga u ovom trenutku tako bilo najbolje
Objavljeno: 10:08h

Nakon dve godine pauze, srpski vaterpolista Nikola Rađen u februaru zvanično počinje sa utakmicama za rumunski klub Oradea, ali ga na tom putu porodica ipak neće pratiti.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Iako se tokom boravka u Grčkoj, gde je igrao za vaterpolo klub Olimpijakos, zajedno sa suprugom i ćerkicama preselio iz Beograda u Atinu, Nikola u Rumuniju odlazi sam.

foto: Luka Šarac

- Ana i ja smo razgovarali i dogovorili se da je najbolje da ona ostane sa ćerkama u Beogradu, a da ja otputujem. Nina i Tea imaju obaveze u školi i nismo želeli da ih odvajamo od drugara. One će svakako dolaziti kod mene - kaže Nikola i priznaje da mu teško pada to što se odvaja od porodice.

- Svakako je teško jer smo u poslednje dve godine bili nerazdvojni. Ja sam stalno bio s Ninom i Teom i trudio se da što kvalitetnije provodimo vreme zajedno. Međutim, sada moramo da se razdvojimo zbog mog posla, ali moram priznati da njih dve to potpuno razumeju. Znaju da tata igra vaterpolo i da ćemo biti razdvojeni - ispričao je Rađen.

foto: Damir Dervišagić
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.