KAŽU DA VREME OŽIVI KADA SATOVI STANU: Pojavila se slika iz mladosti sa koje nećete skinuti pogled,SAVRŠENA DRAGANA
Foto: © ATA Images

promena!

KAŽU DA VREME OŽIVI KADA SATOVI STANU: Pojavila se slika iz mladosti sa koje nećete skinuti pogled,SAVRŠENA DRAGANA

Voditeljka je jedna od naših lepših tv lica!

Objavljeno:

Dragana Katić važi za jednu od najlepših voditeljki u Srbiji, ali nećete verovati kako je izgledala sa 30 godina. Dragana Katić kao i uvek jedna je od dama čijem se stilu i izgledu dive svi. Sa radošću je svi gledaju i raduju uz njene najave i osmehe.

1 / 8 Foto: Instagram

Ona često na Instagramu deli dešavanja iz svog života i uveseljava sve njene pratice jer je pravi uzvor pozitivne energije. Tako je pre nekoliko godina podelila fotografiju na kojoj je ona imala 30 godina.

- Kažu da vreme oživi kada satovi stanu, ali fotografije su tu da nas podsete da vreme niko nije zaustavio - napisala je TV voditeljka u opisu fotografije.

Ona je i dalje jedno od omiljenih Tv lica, pa je često viđamo na malim ekranima. Tako je za jedno snimanje odabrala da obuče crni uski kombinezon sa širokim nogavicama koji ima mali elipsasti prorez na grudima, kao i perje na ramenima koje je bilo pravi detalj sa merom.

Uz ovo obula je i crne cipele sa srebrnim detaljem i dodala decentni nakit u vidu minđuša i sata. Međutim, svedena šminka i niska punđa su u potpunosti odgovarale celom autfitu te je Dragana blistala.

Bonus video:

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.