ŠTA SE DESILO SA OVOM ŽENOM?! MARINA TADIĆ VIŠE NE LIČI NA SEBE: Povukla se iz javnosti i postala NEPREPOZNATLJIVA!
Marina Tadić, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

AU

ŠTA SE DESILO SA OVOM ŽENOM?! MARINA TADIĆ VIŠE NE LIČI NA SEBE: Povukla se iz javnosti i postala NEPREPOZNATLJIVA!

Marina Tadić iskreno o povratku na javnu scenu, braku, svom izgledu, ali i o majčinstvu

Objavljeno:

Marina Tadić šokirala je prisutne kada se pojavila sa skroz kratkom kosom, a sada je pevačica progovorila o promeni frizure, povratku na javnu scenu, braku ali i majčinstvu.

1 / 6 Foto: Instagram printscreen

Kako ste se odlučili na takvu promenu?

- Vrlo lako, ustala sam i rekla sam to je to, šišam se, mnoog mi je opadala kosa. Nije tu bilo nekog razmišljanja i dok sam bila mlađa, u srednjoj školi sam uvek imala ovako kratku kosu. Tako da sam ja znala kako to meni stoji, samo eto vi to niste znali, i naravno da je drugim ljudima to bio šok. Odmah su pomislili na Britni, "verovatno je u depresiji pa je ošišala kosu", nisam u depresiji, sve je super. Imam jednu jednu novu letnju pesmu, koja je onako sa ovom frizurom, ona daje prave efekte kako bi trebala ova frizura da se nosi.

Marina Tadić
foto: Printscreen

Koliko ti je teško palo to što nema publike pored tebe?

- Meni je zaista trebao neki odmor, i onda se desio najlepši odmor, desila se trudnoća, dobila sam ćerku. Svo to vreme nije bilo uzaludno, nisam baš odmarala, nego sam baš radila, ne na sceni, ali sam bila mama, a mislim da sve mame znaju da je to mnogo teži posao nego bilo koji. Nedostaje mi to druženje, naravno, ja sam 15 godina radila skoro svako veče, tako da ne može da mi ne nedostaje, ali jednostavno sam se malo povukla da bih napunila baterije i novu energiju, i sad sam spremna i možemo sve od početka.

Marina Tadić
foto: Printscreen

Da li je vaš muž bio podrška kad ste odlučili da se povučete , i da li vam je podrška sad kad ste odlučili da se vratite?

- On nije bio za to da se ja povlačim. On je uvek moja podrška i vetar u leđa i što se tiče posla, on zna koliko sam ja uložila i truda i vremena, sredstava, i uopšte koliko volim taj posao. On je uvek govorio "Pa nemoj, zašto? Ti voliš to, zašto se ne bi vratila". I sad naravno, kad su mi uradili pesmu, on je rekao "naravno, treba da se vratiš". Tu zaista imam veliku podršku, imam tu mirnu luku da eto mogu da nastavim da radim ono što voli.

Bonus video:

03:47

Marina Tadić: Estrada je postala cirkus, a ja ću uvek biti ona stara!

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.