DRUŽI SE SA NAJBOGATIJOM SRPSKOM UDAVAČOM, NJENE HITOVE SVI OBOŽAVATE: Prepoznajete li pevačicu sa fotke?
Pevačica, Foto: Printscreen Instagram/badrich

HIT

DRUŽI SE SA NAJBOGATIJOM SRPSKOM UDAVAČOM, NJENE HITOVE SVI OBOŽAVATE: Prepoznajete li pevačicu sa fotke?

Svi su oduševljeni fotkom iz detinjstva

Objavljeno:

Ona je nekada, kao i svi školarci, bila Titova pionirka. Danas je jedna od najpopularnijih i najcenjenijih pevačica u regionu. Da li možete da pretpostavite koja pevačica je izgledala tako u detinjstvu?

Nina Badrić
foto: Printscreen Instagram/badrich

Ona je fotografiju, koja je verovatno nastala na polaganju pionirske zakletve, podelila sa svojim prijateljima putem društvene mreže Instagram.

Titova pionirka sa fotografije je Nina Badrić.

Nina Badrić
foto: Instagram

Hrvatska pevačica Nini Badrić je staru fotografiju podelila na svom Instagramu uz opis: “Kreiraj maštom dovrši verom, NINA (7 god). Neka vam je mirna nedelja”.

Podsetimo, pevačica Nina Badrić uživala je na destinaciji iz snova, Maldivima, i to ne bilo gde, već na privatnom ostrvu čiji je vlasnik njena prijateljica Sandra Meljničenko, navodi izvor za Blic.

Nina Badrić
foto: Printscreen Instagram/badrich

Nakon brojnih nastupa, pa i nedavnog gostovanja u Beogradu, Nina je rešila da pruži sebi zasluženi odmor, a da se radi o potpunom uživanju govori i cena jednog noćenja u odmaralištu gde je pevačica bila odsela.

Poznato je javnosti da se Nina godinama druži sa bivšom Modelsicom Sandrom Meljničenko, i da ih je nemoguće videti zajedno u javnosti, te se pretpostavlja da je Nina upravo sa Sandrom na letovanju, jer je na svim fotografijama na društvenim mrežama sama.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram/badrich

– Nina je rekla da ide na Maldive i mislimo da je otišla sa njima, jer nije spomenula ko će joj praviti društvo. Poštuje njihovu privatnost, ni nama najbližim prijateljima ne priča kako Sandra živi. U taj kompleks na ostrvru ne može svako da uđe, a ko želi mora da iskešira pozamašnu sumu novca od 50.000 evra za noć – rekao je neimenovani izvor, a u prilog tome govori i podatak da je Sandra od supruga Andreja pre nekoliko godina za rođendan dobila ostrv

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.