KADA JE ISPLIVALA GOLA FOTKA KNEZA I TATJANE NASTAO JE HAOS: Hteo je sve da SPREČI, a sada je vidimo PONOVO! (FOTO)
Nenad i Tatjana, Foto: Damir Dervišagić

HIT

KADA JE ISPLIVALA GOLA FOTKA KNEZA I TATJANE NASTAO JE HAOS: Hteo je sve da SPREČI, a sada je vidimo PONOVO! (FOTO)

Ljudi ovo nisu zaboravili

Objavljeno: 09:51h

Njih dvoje upoznali su se još više od dvadeset pet godina na jednom Knezovom nastupu u Parizu, u kojem je Tatjana živela i radila čak 35 godina.

Tada njihova romansa nije započela, te je svako nastavio svojim putem. Sudbina je, međutim, imala drugačije planove, pa se narednih dvadeset godina nisu spojili, a u međuvremenu su dobili po dve ćerke u svojim zajednicama.

1 / 5 Foto: Instagram

Pevač Nenad Knežević Knez očigledno uživa u vezi sa sada već verenicom Tatjanom Tat, i to je pokazao još davne 2014. godine kada je na svojoj Fejsbuk stranici objavio selfi koji su njih dvoje snimili golišavi u krevetu.

Fotografija se delila munjevitom brzinom iako ju je Knez brzo izbrisao sa Fejsbuk stranice, a ni 2021. godine ona nije zaboravljena.

Naime, na Tviteru je ponovo osvanula fotografija, a ovde vidimo da javnost čuva intimne fotografije poznatih ličnosti, bez obzira što su one izbrisane sa njihovih profila.

1 / 3 Foto: Tviter printscreen

Podsetimo, su pre tačno deset godina otpočeli svoju ljubavnu bajku.

Naime, Knez i njegova izabranica objavili su pre par dana da proslavljaju desetu godišnjicu skladne veze, kojoj se ne nazire kraj. Ovim povodom objavili su ove prelepe vesti na društvenim mrežama, te su svi njihovi pratioci, ali i najbliži, uzbuđeno čestitali.

Nenad Knežević Knez
foto: Instagram printscreen/kneznenad

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.