KOD LEKARA JE SAČEKALA STRAVIČNA DIJAGNOZA: Najteži dani Biljane Obradović i BORBA ZA ŽIVOT!
Foto: Instagram

au!

KOD LEKARA JE SAČEKALA STRAVIČNA DIJAGNOZA: Najteži dani Biljane Obradović i BORBA ZA ŽIVOT!

Zdravlje Biljane Obradović bilo je izuzetno ugroženo....

Objavljeno:

Zdravlje Biljane Obradović bilo je ugroženo, a prava dijagnoza nije usledila odmah. Najteži dani i borba za normalan život usledili su nakon što je nekadašnja voditeljka saznala da ima tumor.

Biljana Obradović
foto: Instagram

Naime, na početku, Biljana je imala simptome poput umora, oticanja i dobitka na kilaži, te se obratila doktorima, koji su joj lečili štitnu žlezdu, nakon što su posumnjali na hipotireozu. Ipak, budući da se pridržavala svih datih saveta i instrukcija, a nije se osećala bolje, već je bila lošeg opšteg stanja, Obradovićeva se povrgla dodatnim analizama.

Dijagnoza je isprva bila veoma zastrašujuća - tumor pankreasa:

- Tumor koji je bio veličine 600 grama, 11 centimetara - to je kao jedna fudbalska lopta. Kada je urađena anamneza onda su videli da je došlo polako do 'raslojavanja', što ja kažem - zaista me je Bog pogledao da ja to uklonim u pravo vreme, jer da smo sačekali nekoliko meseci, ne bih znala u kom pravcu bi to moglo da se razvije - rekla je nekadašnja voditeljka svojevremeno, prenosi "Lepa i srećna"

Na svu sreću, u pitanju je bio benigni tumor, a ne rak, kako prenosi pomenuti medij, te se vremenom Biljana oporavila, a danas živi životom punim plućima, budući da je bolest bila izlečiva.

1 / 7 Foto: Milan Đakov

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.