OVAJ POZNATI SRBIN JE ESTETSKIM KOREKCIJAMA PROMENIO LIČNI OPIS: Nekada kao APOLON, a danas je ceo NADUVEN! (FOTO)
Brendon, Foto: Instagram/i.am.brendon

da li JE REALNO?

OVAJ POZNATI SRBIN JE ESTETSKIM KOREKCIJAMA PROMENIO LIČNI OPIS: Nekada kao APOLON, a danas je ceo NADUVEN! (FOTO)

Malo ko bi ga prepoznao!

Objavljeno: 11:14h

Pažnju publike privukao je kao ekscentričan mladić koji je spreman na sve samo kako bi skrenuo pažnju medija i publike na sebe. Rođen je 16. juna 1986. godine u Zrenjaninu. Živi i radi u Beogradu.

Kada se pojavio u "Velikom Bratu" nije imao nikakvih estetskih korekcija na sebi, dok je sada situacija skroz drugačija. Jedan je od retkih muškaraca u Srbiji koji je otvoreno govori o tome da je za razne vrste estetskih zahvata kako bi muškarci izgledali lepše. Tako je on na primer ugradio silikone u usne, zlatne niti u lice, a uradio je i jagodice.

Brendon
foto: Printscreen

Branislav Radonjić Brendon progovorio je na temu plastičnih operacija zahvaljujući kojim više ne liči na sebe, i otkrio da će se "operisati celi život".

"Mislim da sam odavno prestao da brojim šta sam sve radio na licu. Imao sam dosta zahvata, a poslednje su bile mačije oči. Volim plastične operacije i ne mislim da ima nečeg loše u tome", rekao je Brendon i dodao:

1 / 7 Foto: Print Screen Youtube

"Verovatno ću ceo život da se operišem, ali to mi ne smeta. Samo je potrebno da imate novca da biste sve finansirali".

Brendon je svoju rijaliti karijeru započeo je još u Velikom Bratu, kada je izgledao potpuno drugačije.

1 / 3 Foto: Instagram/i.am.brendon

Podsetimo, Brendon je ponovo je otvorio profil na društvenoj mreži Instagram, gde redovono objavljue svoje fotografije, a svojim pratiocima požalio se i da nije zadovoljan intrvencijama koje je imao do sada.

Takođe, mnogi komentarišu, ispod najnovijih slika, da Brendonu sada lice izgleda kao lopta, te da se potpuno izobličio i da ne liči na sebe.

- Svi doktori što su takli moje lice su me upropastili. Smatram da ima mnogo ljudi i klinika koji žele novac, a ne znaju svoj posao. Samo da mi malo ojača Instagram i krenuću sa svojom javnom osvetom, doktorima što nemaju pojma da rade estetiku - napisao je Brendon.

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.