SPAKOVALA KOFERE I NAPUSTILA VOJINA ĆETKOVIĆA: Razvod je bio ODLUKA ZA NOVI POČETAK!
Foto: Nemanja Nikolić

niste znali!

SPAKOVALA KOFERE I NAPUSTILA VOJINA ĆETKOVIĆA: Razvod je bio ODLUKA ZA NOVI POČETAK!

Vojin Ćetković doživeo je veliku dramu!

Objavljeno: 17:35h

Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović u braku su od 2008. godine i važe za najskladniji par na javnoj sceni. Porodičnu sreću uveličale su bliznakinje Vera i Mila, koje su rođene 2010. godine.

1 / 5 Foto: Marina Lopičić

Međutim, malo ko zna da je popularni glumac pre Slobode bio oženjen voditeljkom Natašom Milovanović, koja je nekada radila na čuvenom Trećem kanalu. Starija publika je pamti po autorskom emisiji "Vodiću te, samo reci gde".

Dok bila popularna kao voditeljka, njen privatni život se odvijao daleko od očiju javnosti, ali nijedan medij nije propustio da prenese vest da se Nataša 2001. godine udala za Vojina Ćetkovića, tada jednog od najpopularnijih glumaca mlađe generacije. U to vreme on je sa svojim kolegama glumio i u spotovima grupe K2.

Međutim, njihov brak je potrajao svega nekoliko godina, a ubrzo nakon razvoda, Nataša se preselila u Pariz, gde i danas živi, a malo ko zna da radi u Kulturnom centru Srbije Ambasade Srbije u Parizu.

Vojin Ćetković
foto: Aleksandar Jovanović Cile

U jednom intervjuu koji je dala 2007. godine, Nataša je rekla nekoliko reči o svom privatnom životu.

- Vrlo sam zaljubljena i u stabilnoj vezi. Ljubav je za mene uvek ispred posla. Kvalitetna veza sa nekim ko nije iz javnog života, i ko, čak, nije dugo ovde ni živeo, a stariji je od mene koju godinu, jeste, moram priznati, pravo osveženje za mene - rekla je tada Nataša.

Danas možemo samo da konstatujemo da, iako su obe lepe žene, Nataša i Sloboda nemaju mnogo dodirnih tačaka – ni u izboru profesije, ni kada je reč o fizičkom izgledu.

Nataša je ostala bliska prijateljica sa popularnim voditeljkama Marijom Kilibardom i Irinom Vukotić, sa kojima je radila na Trećem kanalu, pa kad god dođe u Srbiju iskoristi vreme da uživa u druženju sa njima.

1 / 6 Foto: Facebook

Bonus video:

03:12

VOJIN ĆETKOVIĆ O LAZI KOSTIĆU: Prirastao mi je za srce, ovo je možda i najdraža uloga

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.