SRAMNO! EVO KAKO SE ZOVE NOVA PESMA DARKA LAZIĆA: Promena mu nije u planu!
Darko Lazić, Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ, DADO ĐILAS

užas

SRAMNO! EVO KAKO SE ZOVE NOVA PESMA DARKA LAZIĆA: Promena mu nije u planu!

Ne planira da se menja

Objavljeno:

Pevač Darko Lazić iz dana u dan šokira javnost izjavama i postupcima nakon hapšenja zbog bahate vožnje pod dejstvom alkohola i kokaina.

Podsetimo, Darko je prvobitno postao predmet podsmeha zbog izjave da mu je verovatno neko sipao drogu u piće ili da je jednostavno pio iz tuđe čaše na veselju na kom je zabavljao goste.

1 / 7 Foto: Nenad Kostić, © ATA Images, Profimedia

Ništa manje simpatija nije pobrala ni njegova izjava da je "zlo naneo samo sebi" i da je "ugrozio sebe, a ne druge" budući da je opštepoznato da nesavesna vožnja i te kako može ugroziti druge učesnike saobraćaja, što se u Lazićevom slučaju, na sreću, nije dogodilo.

Nakon što se, i pored papreno visoke novčane kazne ponovo snimao kako krši zakon, odnosno kako se vozi na suvozačevom mestu bez zavezanog sigurnosnog pojasa, pevaču je još jednom za rukom pošlo da izazove gnevne komentare korisnika društvenih mreža.

00:08

Darko Lazić stigao u Brestač nakon skandala sa kokainom

Naime, Darko je uz široki osmeh na licu najavio objavljivanje nove pesme pod nazivom "Da se menjam sada ne ide", što je očigledan znak da ga celokupna situacija ne dotiče preterano mnogo.

Bonus video:

00:05

Darko Lazić se ipak nije opametio, ponovo krši propise

(Espreso/Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.