ESTRADA GA NE ZANIMA! POBEDNIK "ZVEZDE GRANDA" SE POVUKAO U JEKU SLAVE: I dalje peva, a evo kako izgleda!
Dušan Svilar, Foto: Dado Đilas

preokret

ESTRADA GA NE ZANIMA! POBEDNIK "ZVEZDE GRANDA" SE POVUKAO U JEKU SLAVE: I dalje peva, a evo kako izgleda!

Uvek je bio tih i miran, pa mu javni život nije prijao

Objavljeno:

Dušan Svilar bio je jedan od najvećih favorita u takmičenju “Zvezde Granda” 2007. godine, a uspeo je da osvoji prvo mesto. Tada je imao samo 17 godina, a mnogi su ga poredili sa našom najvećom muzičkom zvezdom Zdravkom Čolićem.

Dušan Svilar
foto: Dragan Kadić

Pevač raskošnog glasa uvek je bio tih i miran, pa je jednom prilikom izjavio da se “gnuša” estrade, pa je to bio razlog što se u međuvremenu povukao sa javne scene.

Ljubav prema muzici uvek je bila prisutna i od pevanja nije odustao, samo je usmerio svoj talenat na drugačije muzičke pravce. Prošle godine dobio je ulogu u Pozorištu na Terazijama u mjuziklu “Fantom iz Opere”. Naime, u ovom komadu on tumači lik Fantoma i sudeći po kritikama, odlično se snašao.

1 / 6 Foto: Youtube

Ove godine učestvovao je na takmičenju “Pesma za Evroviziju 2022″gde se publici predstavio sa pesmom “Samo ne reci da voliš” koju je za njega napisao Momčilo Bajagić Bajaga.

Momčilo Bajagić Bajaga nije jedina velika muzička zvezda sa kojom je Svilar sarađivao. Još na početku karijere, kao jako mladom pevaču, posrećilo mu se da snimi duet sa velikim umetnikom Kemalom Montenom.

Bonus video:

02:17

Dušan Svilar pred nastup na pesmi Evrovizije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.