ANASTASIJA USLIKANA U NOVOM IZDANJU, PATOSIRALA JAVNOST: Ovakvu je ne znamo, za sve je kriv Gudelja?! (FOTO)
Anastasija Ražnatović, Foto: instagram/raznatovicanastasija

HIT

ANASTASIJA USLIKANA U NOVOM IZDANJU, PATOSIRALA JAVNOST: Ovakvu je ne znamo, za sve je kriv Gudelja?! (FOTO)

Nije pogrešila sa izborom haljine!

Objavljeno: 09:35h

Mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović trenutno uživa u Španiji kod dečka fudbalera Nemanje Gudelja.

Nedavno smo saznali da ona dosta vremena provodi s Nemanjinom sestrom Vanjom, a sada smo saznali da izuzetan odnos ima s njegovim mlađim bratom Dragišom. Iako verovatno još uvek nije spremna da podeli zajedničku fotografiju sa svojim dečkom, Anastasija je pre neki dan objavila i jednu na kojoj je zagrljena s Dragišom, a nju prati opis "Najbolji drugari".

Međutim, ne privlači samo to pažnju javnosti. Mnogi komentarišu i njen izgled nakon što je uplovila u novu vezu.

Anastasija Ražnatović
foto: printscreen/instagram.com/anastasijaraznatovic

Ona je sinoć na svom Instagram profilu objavila izovnu fotografiju iz provoda u crnoj mini haljini na bretele, koja je istakla njene vitke noge, a svi su primetili i njen crveni karmin.

Mnogi govore da ona nikad bolje nije izgledala, da sija od sreće, kao i da je ovako zadovoljnu ne znaju od ranije. Izgleda da joj nova ljubav jako prija!

1 / 4 Foto: EPA/Miguel A Lopes, Printscreen

- Ne možeš pogrešiti sa malom crnom haljinom i crvenim karminom - napisala je Anastasija na Instagramu, a njeni prartioci su se složili.

Inače, čini se da je Ražnatovićeva u novoj ljubavi nikad srećnija. Od kako je uplovila u vezu sa Gudeljom, ona najviše vremena provodi kod njega u Španiji, a upoznala je i porodicu svog dečka, koja ju je sjajno prihvatila.

1 / 3 Foto: instagram/raznatovicanastasija

Podsetimo, izvori bliski paru govorili su za domaće medije o njihovoj vezi.

- Porodica Gudelj je upoznala Anastasiju i oduševljeni su. S druge stane, Nemanja je samo jednom bio u Beogradu otkako su započeli vezu, i to jedan dan zbog obaveza koje je imao u reprezentaciji i nije stigao da upozna Ražnatoviće i Ocokoljiće. Ali to će učiniti krajem maja, kada dolazi u prestonicu. Znam samo da obožava Cecu. Iako je odrastao u Holandiji, on je uvek na zabavama poručivao njene pesme i ona mu je jedna od omiljenih pevačica. Nije ni slutio da će mu eto ona jednog dana biti tašta. Naravno, za sada je nezvanično, ali verujte, kako stvari stoje, vrlo je izvesno da će se čuti svadbena zvona. Nemanja je porodični čovek, bez skandala i mrlje u karijeri i životu, pa nemojte da se začudite da kroz nekoliko meseci na pevačicinoj ruci vidite prsten - rekao je sagovornik.

Anastasija Ražnatović, Dragiša Gudelj
foto: Instagram printscreen/raznatovicanastasija

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.