ZBOG NJEGA ŽENE ČEKAJU U REDU! SLOVI ZA SRPSKOG BALI BEGA: Ne zna se da li više obara sa nogu forama ili šarmom!
Njuz net, Foto: Youtube printscreen

poslastica

ZBOG NJEGA ŽENE ČEKAJU U REDU! SLOVI ZA SRPSKOG BALI BEGA: Ne zna se da li više obara sa nogu forama ili šarmom!

Šteta što je zauzet...

Objavljeno: 22:32h

Satirični novinski sajt Njuz.net nastao je po uzoru na američki sajt The Onion.Tvorci sajta kažu da je do njegovog nastanka došlo zbog potpunog nedostatka satire u srpskoj javnosti.

Njuz Net, Njuzovci
foto: Instagram printscreen/njuznet

Najpre je na društvenoj mreži Facebook osnovana grupa, koja je nakon dobrog odziva prerasla u sajt. Sajt je pokrenut 10. oktobra 2010, mesec dana ranije nego što je planirano, kako bi zvaničan datum bio 10. 10. 10. Zahvaljujući bazi sa Facebook grupe, samo 24 časa nakon osnivanja stranicu je posetilo preko 10.000 ljudi, a već narednog dana broj posetilaca prerastao je na 25.000.

Njuz više od decenije ismejava lokalne političare i zbunjuje lakoverne čitaoce naslovima poput: „Političar iznenada umire posle 30 godina neprekidnog nerada“, „Srbija smanjuje isporuku bratske ljubavi Rusiji za 28 odsto“ i "Srbin ubio ajkulu ubicu u Šarm el Šeiku".

1 / 3 Foto: Youtube printscreen/Njuz Net

Ekipa iz Njuz-a je nedavno proslavila 50. epizodu njihovog podkasta koji raste munjevitom brzinom. Jelisaveta, vrlo entuzijastična devojka, taj jubilej je želela da obeleži kako dolikuje, međutim njene kolege nisu bile preterano euforične zbog toga.

U svojoj redovnoj rubrici "Ostrašćeno reagujemo na vaše komentare", izdvojili su najzanimljivije stihove koje su napisali njihovi poštovaoci, gde se ponajviše pominjao čuveni Vlada, za kojim su mnoge devojke odlepile sudeći po redovnim reakcijama na YouTube-u.

Gotovo ispod svakog njihovog videa, nalazi se po nekoliko komentara upućenih upravo Vukoviću, uglavnom na račun simpatičnog humora kojeg su u poslednjoj epizodi krstili u "boli me uvo", najnoviju vrstu humora, ali i na račun Vladinog izgleda.

(Neki čak uplaćuju novac na njihov račun isključivo zbog njega, provereno saznajemo, a usput dobiju dodatni sadržaj podkasta i Viktora u istom.)

Iako se može reći da je srpski "Bali beg", Vuković je jednom prilikom otkrio da ima devojku, s obzirom da je to pitanje pored: "Kad će sledeća epizoda?" bilo najčešće.

1 / 2 Foto: Youtube printscreen

Takođe, on je vrlo popularan na društvenoj mreži Twitter gde broji skoro 200.000 pratilaca:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.