"U ŽIVOTU JE NAJTEŽE KAD SAHRANIŠ SVOJE DETE!": Žiri je nakon njenih reči ostao BEZ TEKSTA!
Jadranka Kalinić, Foto: Printscreen/Youtube

TUGA

"U ŽIVOTU JE NAJTEŽE KAD SAHRANIŠ SVOJE DETE!": Žiri je nakon njenih reči ostao BEZ TEKSTA!

Žiri nije imao snage da progovori nakon njenih reči

Objavljeno:

Učesnica muzičkog šou programa "Nikad nije kasno" Jadranka Kalinić, na sceni je progovorila o teškim udarcima koje joj je život naneo.

Neda Ukraden, koja je bila u žiriju, odmah joj je uputila kompliment da izgleda kao tinejdžerka i da je mladolika, lepa i zgodna, pa otkrila da je poznaje od ranije, kada je pevala u njenom kafiću, pa je bila oduševljena ponovnim susretom.

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube

Kada ju je pitala zbog čega u njenoj biografiji piše da je bila anksiozna, pevačica je otkrila svoju tužnu priču.

- Pored oca i majke sam izgubila i dete, pa sam dobila anksioznost... Ali ne idem na tu priču, to je sve jako tužno... Nešto najteže u životu je sahraniti svoje dete. Namerno nisam išla na to da mi ne bi zamerili. Ja sam ovde prvenstveno i samo zbog pevanja, jer je u tim najtežim trenucima mene pesma najviše izvukla - rekla je Jadranka.

- Ako ti išta u životu pomogne, pored ljubavi najbližih i tvoje vlastite snage koju ti je dao Bog, a dao ti je, i snagu i talenat i lepotu, to je svakako muzika. Divno je da imaš tu snagu i volju i što si se ovde pojavila", poručila joj je Neda, a Jadranka je na sceni otpevala pesmu "Ja nisam rođena da živim sama" Ane Bekute.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.