NEĆETE VEROVATI NA ŠTA JE KARLEUŠA NAGOVORILA SARU RELJIĆ: Pevačica za Espreso otkrila PRAVU ISTINU, kakav preokret
Foto: ATA IMAGES

evo šta je izbacila iz ishrane

NEĆETE VEROVATI NA ŠTA JE KARLEUŠA NAGOVORILA SARU RELJIĆ: Pevačica za Espreso otkrila PRAVU ISTINU, kakav preokret

Promenila je neke navike, ali ne osuđuje druge.

Objavljeno:

Muzička zvezda Jelena Karleuša već godinama pokušava da utiče na sve da prestanu u svojoj ishrani da koriste meso. Njena mlađa koleginica Sara Reljić je nedavno vegetarijanka. Mi smo je pitali da li je možda upravo Jelena uticala na nju i zašto je uopšte odlučila da promeni svoje ranije navike kada je ishrana u pitanju.

zabava, zadruga, estrada, sara reljić
foto: Privatna arhiva

– Ja sam oduvek volela životinje, udomljavala ih, pomagala im i činila sve sto je u mojoj moći da im život bude bolji. Vremenom mi se stvorila svest da su mi sve životinje iste, nema mi razlike između psa i svinje. Kako mi se razvijala svest o tome meso je počelo da mi se gadi, tako da sam jednostavno prestala da ga jedem jer mi ne prija i ne osecam se lepo dok ga jedem.

- Moram da naglasim da ne osuđujem nikoga ko ga jede i razumem da ljudi vole meso, čak i spremam jela sa mesom za svoju porodicu, ali ja lično ne volim da ga jedem. To nema veze sa trendom ni sa poznatim ličnostima nego isključivo sa mojom ljubavlju i empatijom prema životinjama - rekla je Sara za Espreso.

1 / 7 Foto: Espreso

Bonus video:

00:20

Karleuša napušta Palatu pravde

(Espreso/M.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.