OVO JE SPASILO BRANKU BLEK ROUZ OD SMRTI?! Nakon VELIKE SAOBRAĆAJKE oglasila se najpoznatija naša STRIPTIZETA!
Branka, Foto: printscreen

strašno

OVO JE SPASILO BRANKU BLEK ROUZ OD SMRTI?! Nakon VELIKE SAOBRAĆAJKE oglasila se najpoznatija naša STRIPTIZETA!

Uverena da ju je spasila vera u Boga

Objavljeno: 12:51h

Reklo bi se da u poslednje vreme estrada na točkovima predstavlja opasnost, pa tako gotovo svakodnevno saznamo za neki udes koji su javne ličnosti doživele.

Poslednja u nizu bila je Branka Blek Rouz koja je doživela stravičnu saobraćajnu nezgodu kada su dva momka na raskrsnici prešla kroz crveno i udarila u njen automobil koji se od siline udarca okretao po putu i prevrnuo na krov.

Sada se oglasila i Branka koja je istakla da se čudo što je živa, i da je uverena da je spasila vera u Boga, prenosi “Alo”.

1 / 7 Foto: KURIR TELEVIZIJA

– Dobro sam, samo sam ugruvana, čudo je da sam ostala živa. Bilo je kao na filmovima, automobil mi se nekoliko puta okrenuo, jezivo je bilo – rekla je ona i dodala:

– Sam Bog me je spasio. Ja sam veliki vernik, idem u manastire, crkve, postim sve postove i pridržavam se crkvenih načela. Ovo je bio udar zla, a vera u Boga me je sačuvala da prođem bez ijedne povrede – rekla je Branka, pa se našalila.

– Kada sam došla u bolnicu, momci koji su me udarili su tražili lekove za smirenje, ja sam im se smejala i šalila se da oni u cvetu mladosti piju te tablete, a meni ne treba ništa. Deci sam odmah rekla: „Ne brinite, nećete me se još otarasiti, ja sam kao Pantelija“ – kroz osmeh je zaključila ona.

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.