JEDNOJ ŽENI JE MILE KITIĆ PREPISAO SVU IMOVINU, A NIJE ELENA: Ovu damu SVI DOBRO ZNATE!
Foto: Nemanja Nikolić

HIT

JEDNOJ ŽENI JE MILE KITIĆ PREPISAO SVU IMOVINU, A NIJE ELENA: Ovu damu SVI DOBRO ZNATE!

Porodica mu je na prvom mestu

Objavljeno:

Mile Kitić je u svojoj bogatoj karijeri doživeo razne situacije na nastupima od fanova, od skidanja donjeg veša, do nuđenja drogama, a sada je otkrio kako reaguje u takvim situacijama.

Mile otkriva da ga obožavateljke redovno okite svojim gaćicama dok je na sceni! Folk pevaču prija što je toliko popularan kod žena, ali sebe ne smatra velikim zavodnikom.

1 / 6 Foto: Tiktok printscreen/iamuzzi2

- Dešavalo mi se da devojke usred mog nastupa skinu gaćice i bace mi na scenu. Onda uzmem te njihove gaće i okačim ih oko glave. Ne gledam sebe kao zavodnika ili šmekera, možda to ljudima sa strane tako izgleda - priča folker za Informer i dodaje da mu imidž ženskaroša ne ugrožava brak sa Martom Savić:

- Mnogo puta do sada izmišljali su razne intrige i pričali da nas dvoje živimo svako za sebe. Marta i ja smo uprkos svim tim pričama ostali zajedno. Ja sam joj prepisao svoju imovinu, sve se na nju vodi. Nikad se ne bih razveo! Porodica mi je oduvek bila na prvom mestu.

Marta Savić
foto: Instagram prinstcreen

Kitić kaže da je i u 70. godini pun energije jer nikada nije podlegao porocima:

- Svi misle da se drogiram, da koristim kokain. Vide me kako skačem po sceni, da sam pun energije, i onda su ubeđeni da sam na nekim narkoticima. A ja u životu to nisam probao. Nikada nisam ni cigaretu zapalio. Sto puta su mi prilazili, kada pevam po Evropi, i gurali mi u ruke drogu i nudili mi: "Hoćeš, ajde uzmi" - otkriva Mile.

Mile Kitić, Marta Savić
foto: Damir Dervišagić

Pevač dodaje da mu nikakav "doping" za scenu nije potreban.

- Ja sam pun snage! Tako se ponašam od kada znam za sebe. Baš zato što sam lud ljudi me toliko i vole. Imam 70 godina, a na bini sam pokretan, igram kao blesav. Popijem dva-tri pića, čisto da se malo "podignem" ako sam umoran od puta. Ne znam da li mi je neko nekada sipao drogu u piće, možda i jeste, pa sam imun na to - priča Kitić.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.