BAJKA DALEKO OD GRADSKE BUKE! ZAVIRITE U DOM MIROSLAVA ILIĆA U MRČAJEVCIMA: Detalji u dvorištu će vas RASPAMETITI!
Miroslav Ilić, Foto: Nemanja Nikolić

DIVOTA

BAJKA DALEKO OD GRADSKE BUKE! ZAVIRITE U DOM MIROSLAVA ILIĆA U MRČAJEVCIMA: Detalji u dvorištu će vas RASPAMETITI!

Dom Miroslava Ilića, uprkos nekretnini koju pevač ima u Višnjičkoj banji, ipak je kuća u Mrčajevcima, a čak ju je opevao i u pesmama

Objavljeno:

Nakon što je svoje rodno mesto proslavio opevajući ga u pesmama, a potom, kada god mu se ukazala prilika, u javnosti govorio kako ne postoji lepši pedalj zemlje od onog gde je zasnovao porodicu, dom Miroslava Ilića u Mrčajevcima postao je vrlo zanimljiv medijima.

Miroslav Ilić
foto: Damir Dervišagić

Ne postoji čovek sa ovih prostora koji s bar jednom nije zapitao kako ta kuća, dvoriše i kapija izgledaju, ali i šta je to što pevača toliko tamo privlači, te dom u Višnjičkoj banji često napušta kako bi boravio na selu.

Imajući priliku da se susretnemo sa fotografijama pevačeve prelepo uređene dvospratnice, sa drvenim detaljima, donekle smo shvatili šta je to što ga vuče da se u rodno mesto povremeo vrati.

Veliko dvorište, koje u Višnjičkoj banji nema zasigurno je prvi razlog, dok su tu i divne komšije i prijatelji kraj kojih se oseća kao da nikada nije otišao. Opuštena atmosfera, noćne sedeljke pored vatre ne mogu da ne opčine čoveka.

Dom Miroslava Ilića
foto: Printscreen/Youtube/Paparazzo lov

Budući da kuću u Mrčajevcima izuzetno voli, muzičar stalno na njoj nešto dorađuje. Svojevremeno je napravio drvenu verandu ispred ulaznih vrata, zatim furunu za pečenje prasića i jagnjića, a ogradu je uredio u kamenu, tako da retko ko može da zaviriti u njegovu privatnost. Pored raskošne vile Miroslav u dvorištu ima još dve kuće, manju šupu i pomoćno odeljnje, koje služi kao letnja kuhinja.

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube/Paparazzo lov

U povremenom izletu u prirodu pevaču društvo prave supruga Gordana, ćerka Marija i sin Marko sa naslednicima. Dom Miroslava Ilića iako uređen poput najlepših prestoničkih vila, nema tržišnu vrednost koju zaslužuje, najviše zbog lokacije, ipak pevač je pored porodice smatra najvrednijim što ima.

Bonus video:

01:47

MIROSLAV ILIĆ NA ZAVRŠNOM ROČIŠTU: Evo šta je okupljenim novinarima poručio pred presudu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.