RASKRINKAN DEČKO SNEŽANE ĐURIŠIĆ! Ugledni ginekolog je glavni akter PREVARE, nakon toliko godina ŠOKIRALI NACIJU!
Foto: Printscreen Magazin In Pink tv

ŠOK SAZNANJE

RASKRINKAN DEČKO SNEŽANE ĐURIŠIĆ! Ugledni ginekolog je glavni akter PREVARE, nakon toliko godina ŠOKIRALI NACIJU!

Jedino me majka zove imenom kada je ljuta na mene, a svi ostali nadimkom.

Objavljeno: 12:39h

Snežana Đurišić i njen emotivni izabranik Vanja Milošević godinama su zajedno, a da pritom čuvaju tajnu šarmantnog doktora. Naime, tajna Vanje Miloševića, iako potpuno bezazlena, iznenadila je domaću javnost.

Poznati ginekolog, koji već godinama savesno obavlja svoj posao, u javnosti se ne predstavlja pravim imenom. I dok ga čitava javnost zna kao Vanju, njegovo ime zapravo je Jovan Milošević.

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube/ Jutarnji Program TV Happy

- Snežanin partner se ne zove Vanja već Jovan. Malo ko zna da je to njegovo pravo ime jer ga već svi dugo zovu Vanja! Čak i njegovi prijatelji, ali i kolege ga oslovljavaju nadimkom, a ne imenom, a on se ne buni. To je malo neobično jer ispada kao da nešto krije - kaže izvor za "Alo", dok Snežana zna da njen partner voli da ga oslovljavaju nadimkom, pa oduvek poštuje njegovu odluku, učestvujući tako sa njim u malenoj misteriji koja prati njegovo ime.

- Tačno je da je moje pravo ime Jovan, a nadimak mi je Vanja od detinjstva. Jedino me majka zove imenom kada je ljuta na mene, a svi ostali nadimkom - potvrdio je doktor Milošević.

Iako o svojoj vezi nisu govorili, Snežana je nedavno puta otkrila u kakvom je emotivnom odnosu sa Vanjom, a pre toga je u jednoj emisiji ispričala kakva joj je bila protekla godina:

- Haotična godina za nama, ali i dobra. Dok mislimo svojom glavom i hodamo svojim nogama, uzimamo sami čašu vode - dobro je! Radno je i bilo, s obizirom na okolnosti, radila sam svoj posao koliko je moglo, obilazila sam decu, i tako. Ja sam neko ko ne misli više ni na juče, tako sam se navežbala da prošlost ostavljam iza sebe i da iz svega izvučem pouku, ali uvek idemo dalje - priča Snežana, a potom i dodaje da li ima najtraženiju pesmu koja više puta peva na nastupu:

- Nije samo jedna. "Pričaj mi, pričaj", "Imena mi mog, "Mala soba tri sa tri", "Učiniću sve", "Sve je prošlo među nama", "Kleo se, kleo", "Kaluđer", "Odakle si, sele", "Kuća mala krečena u belo", ima ih dosta, hvala Bogu. Ljudi traže uvek ove pesme, nekad ih pevam i više puta - kaže pevačica.

Snežana Đurišić
foto: Ana Paunković

Bonus video:

07:43

ONA ĆE ME KAO PEVAČICU DOSLOVNO NASLEDITI Snežana Đurišić progovorila o devojci za koju kaže da je ista ona

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.