NAŠA PEVAČICA IMA NEOBIČNO IME I JOŠ NEOBIČNIJE PREZIME: Zbog toga je bila META PODSMEHA, znate li o kome je reč?
Pevačica, Foto: Print Screen Youtube

OVO NISTE ZNALI

NAŠA PEVAČICA IMA NEOBIČNO IME I JOŠ NEOBIČNIJE PREZIME: Zbog toga je bila META PODSMEHA, znate li o kome je reč?

Svi žele da msaznaju kako je dobila ovakvo ime

Objavljeno: 10:07h

Pevačica i učesnica brojnih domaćih rijalitija progovorila je o temama koje godinama intrigiraju javnost.

Ona ima neobično ime, a još neobičnije prezime, pa je zbog toga često, kako kaže, na meti podsmeha.

1 / 6 Foto: Print Screen Youtube

Anabela Atijas je često doživljavala neprijatnosti zbog imena i devojačkog prezimena Bukva, a sada je otkrila kako je dobila ime i kako je reagovala na podsmehivanja.

- Iz knjige, mislim da je u pitanju čak neka italijanska spisateljica ili je lik iz knjige, nisam sad sigurna, nisam pitala mamu dugo... - otkrila je Anabela, pa ispričala neke stvari o svom poreklu.

- Rođena sam u mešovitom braku, tada smo svi bili Jugosloveni i bila nam je velika čast biti Jugosloven i jako smo voleli svoju zemlju i poštovali je, naša zemlja nam je davala sve moguće uslove da živimo kao normalni ljudi. I tada sam se rodila ja - navela je.

1 / 8 Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

- Mislim da su moji roditelji hteli da izbegnu da se ja ikada loše osećam zbog toga što dolazim iz mešovitog braka, pa su oboje bili za to da mi se da neko internacionalno ime - ispričala je Anabela, koja je dva puta menjala ime u dokumentima, zbog dva braka iza sebe.

- Mislim da je svako dete koje je rođeno u to vreme imalo neko internacionalno ime, da niko nije želeo na svoju stranu da naginje, i te ljubavi su zaista bile prave i iskrene. Toliko mi se smeju povodom mog devojačkog prezimena Bukva, da bi verovatno i njega promenila da sam se stidela imena - priznala je za "Iz profila".

Podsetimo, Anabela Bukva je 1993. godine postala članica grupe Funky G koju je osnovao njen bivši muž Gagi Đogani. Oni su među prvima promovisali dens muziku u regionu. Imali su veliki broj hitova od kojih su najpopularniji „Samo u snu“, „Igraj“, „Napravi se lud“, „Budi tu“, „Drugu si hteo“, itd.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.