OD FATALNOG HRVATSKOG ZAVODNIKA DO BESKUĆNIKA: Najnovije fotografije Frana Lasića ŠOKIRALE region! (FOTO)
Foto: instagram/frano.lasic

šok!

OD FATALNOG HRVATSKOG ZAVODNIKA DO BESKUĆNIKA: Najnovije fotografije Frana Lasića ŠOKIRALE region! (FOTO)

Svi gledaju u neverici!

Objavljeno: 23:54h

Glumac i pop pevač Frano Lasić (67) objavio je na društvenim mrežama fotografije na kojima ne liči na sebe, već na beskućnika.

1 / 3 Foto: Printscreen

Na sebi ima staru i pocepanu odeću, na glavi vunenu kapu i dugu bradu, zbog koje je još više neprepoznatljiv.

Mada uz fotografije nije postavio nikakav status, njegovi pratioci su, posle početnog šoka, ipak shvatili da se Lasić, koji je kao glumac debitovao 1978. u filmu "Okupacija u 26 slika" Lordana Zafranovića, a najzapaženiju rolu ostvario 1982. u filmu "Kiklop" Antuna Vrdoljaka, očigledno, priprema za novu ulogu. Da li filmsku ili televizijsku, ostaje da vidimo...

Podsetimo, Frano Lasić, pored glume koja mu je životni poziv, za najveće bogatstvo smatra sina, kog je dobio u braku sa 30 godina mlađom izabranicom Milenom.

Par je, inače, naslednika dobio krajem novembra prošle godine i dali su mu ime Nikolas.

– Imam predivnu suprugu Milenu koju obožavam, volim, koja je predivna osoba i to je jednostavno nekako bio logičan sled naše veze. Mi smo osam godina u vezi i tako smo hteli. Kao da sam ponovo rođen. Srećan sam i daje mi snagu. Strašno me veseli situacija sa malom bebom koju gledaš kako raste svaki dan, kako vam se smeje, to je predivno – otvorio je dušu Lasić, pa dodao kako ga je sin podmladio.

– Jeste. Naravno – iskren je bio on u razgovoru.

Frano Lasić
foto: Printscreen

Podsetimo, posle prvog braka s Majom Nikšić, sa kojom je dobio sina Janka, glumac se 1983. godine oženio Ljiljanom iz Beograda, a taj brak je trajao svega tri nedelje. Nakon razvoda, Frano je dugo oklevao – da li da ponovo stane pred matičara ili ne, a onda je deset godina kasnije stupio u brak sa manekenkom Živom Stupink, sa kojom ima dvoje dece. Međutim, kako mu je i taj brak propao, Milena je po svemu sudeći glumčev konačan izbor, bez obrzira na razliku u godinama, prenose često mediji.

Njima razlika u godinama ne predstavlja nikakav problem.

– Mi smo se našli na dubljem nivou, onom duhovnom, srećni smo i to mi je jedino bitno. Svima koji na to negativno gledaju samo bih poželela da i oni jednom ostvare takav odnos – rekla je jednom prilikom lepa Beograđanka.

Bonus video:

01:57

FRANO I MILENA LASIĆ U PROVODU: Za Kurir televiziju otkrili kako se snalaze u roditeljstvu i ko im čuva sina!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.