TAJNA KOJU NIKO NIJE OČEKIVAO! Znate li gde je Karleuša živela pre nego se udala za Tošića?! OVO JE BIO DIVIN DOM!
Foto: Stefan Jokić, Marina Lopičić

niste znali!

TAJNA KOJU NIKO NIJE OČEKIVAO! Znate li gde je Karleuša živela pre nego se udala za Tošića?! OVO JE BIO DIVIN DOM!

Otkriveni svi detalji!

Objavljeno: 20:32h

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović pred sam dolazak naslednika Aleksandra skućili su se na Bežaniji, gde inače živi gotovo pola estrade. Osim što su blizu Filipovih roditelja koji im rado pomažu tokom prvih dana roditeljstva, prve komšije su im i Ilda Šaulić, Aco Pejović, Nada Obrić, Keba…

Komšiluk mladog braćnog para tačno zna koja je “vojvođanka” njihova. U kući prekoputa koja se nalazi na samom uglu jedno je vreme bila, kako su komšije tada otkrile, dom Jelene Karleuše. Tu je živela sve dok nije ostala trudna i udala se za Duška Tošića.

Jelena Karleuša
foto: Facebook

– Davno je to bilo, pre deset i više godina. To je kuća od direktora jedne banke, a Karleuša je živela kod njega kao podstanar. Nakon toga je otišla na Dedinje, udala se i rodila Atinu – ispričali su oni.

– Oni (Aleksandra i Filip) su kupili kuću koja pripada ”vojvođankama”. Tako ih zovu zbog njihove spoljašnosti. Sve su kuće u tom nizu iste, uske su i visoke i naslanjanju se jedna na drugu, za razliku od ‘karingtonki’, na primer, koje su potpuno drugačije, a nalaze se samo dve ulice niže. Inače, viđam ih po komšiluku jer svaki dan moram malo da prošetam, zbog zdravlja, a i lepše se osećam. Oboje su kulturni su, ljubazni i lepo vaspitani i uvek se lepo jave svima – isticale su komšije Živojinovića.

1 / 7 Foto: Nemanja Nikolić

Bonus video:

00:11

Jelena karleuša uživa u luksuzu

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.