DEVETORO DECE SA PET ŽENA! ARKANOVA LOZA: Ćerka o kojoj se skoro ništa ne zna,ko je Anđela koja je bila sa Kriletom
Foto: Shutterstock

opa!

DEVETORO DECE SA PET ŽENA! ARKANOVA LOZA: Ćerka o kojoj se skoro ništa ne zna,ko je Anđela koja je bila sa Kriletom

Željko Ražnatović Arkan, koji je ubijen pre skoro 20 godina u Interkontinentalu, imao je devetoro dece sa pet žena.

Objavljeno: 19:58h

Iz dva braka dobio je šestoro dece, četvoro iz prvog braka s Natalijom Martinović, a dvoje sa Svetlanom Cecom Ražnatović. Troje dece su mu iz vanbračnih veza.

1 / 7 Foto: Printscreen

U braku sa Natalijom dobio je Vojina i Nikolu blizance, Milenu i Mašu. Troje dece iz vanbračnih veza su Mihajlo, Sofija i Anđela, dok su Veljko i Anastasija iz braka sa pevačicom Svetlanom Cecom Ražnatović.

Četvoro Arkanove dece iz braka sa Natalijom ne nosi njegovo prezime Ražnatović – Vojin, Nikola, Milena i Maša se prezivaju Martinović.

Vojin Ražnatović
foto: FACEBOOK/MILENA MARTINOVIC, FACEBOOK/VOJIN RAZNATOVIC, FACEBOOK/ANDJELA RAZNATOVIC, PRINT SCREEN YOUTUBE

Vojin i njegov brat blizanac Nikola su studirali glumu i radili po klubovima u Los Anđelesu, Las Vegasu i Palm Springsu. Pre nekoliko godina Vojin je sa Kineskinjom Barbarom Vang dobio ćerku Miju.

Njegova sestra Maša je završila studije i zaposlila se u Njujorku.

Milena Martinović završila je filmsku režiju na Univerzitetu u Kaliforniji, ali jedno vreme je bila i na studijama u Atini. Trenutno živi u Nju Orleansu.

Vojinov brat blizanac, godinama ne živi u Srbiji, a poznat je po tome što je 1998. godine bio glavni maneken u Cecinom spotu “Nevaljala”.

Nikola Ražnatović
foto: Print Screen Youtube/Kurir

Mihajlo je najstariji sin Željka Ražnatovića Arkana. Sina Mihajla mu je rodila Agneta iz Geteborga u vreme dok je Arkan sedamdesetih godina bio u Švedskoj.

Sa glumicom Ljiljanom Mijatović Arkan je dobio ćerku Anđelu. Sada ima 38 godina i završila je Bogoslovski fakultet, a nedavno je objavila i zbirku pesama. U mladosti se zabavljala s Kristijanom Golubovićem.

Zabava, Estrada, Arkan, Mihajlo Ražnatović
foto: Printscreen

Ćerka Sofija je dete socijalne radnice koja je o Arkanu vodila računa u belgijskom zatvoru. Sofija danas živi u Briselu. Prvi put je videla svog oca na ekranu kada je Arkan 1991. godine postao poznat čitavom svetu. Sofija je rođena 1979 godine, a sam Arkan je saznao 1994. godine da ima ćerku u Belgiji.

Pomen, Željko Ražnatović Arkan
foto: Printscreen/Adriamedia.tv

Veljka i Anastasiju Ražnatović je dobio sa suprugom Cecom Ražnatović.

veljko ražnatović
foto: Dragan Kadić

Veljko, rođen 10. decembra 1996, studirao u Banjaluci.

Anastasija je Arkanova najmlađa ćerka. Imala je samo godinu i po dana kada je Željko ubijen. Anastasija često, kao i njen brat, na društvenim mrežama postavlja fotografije i statuse posvećene ocu.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.