BURE U BRAKU ŽELJKA SAMARDŽIĆA: Kada se nevera useli u dom, šta se onda zbiva?!
Foto: Instagram

niste znali!

BURE U BRAKU ŽELJKA SAMARDŽIĆA: Kada se nevera useli u dom, šta se onda zbiva?!

Pevač je svojevremno i sam priznao

Objavljeno:

Preljuba Željka Samardžića mesecima je bila glavna tema žute štampe, a sada je muzičar i javno priznao da su neki od natpisa i istiniti

1 / 9 Foto: KURIR TELEVIZIJA

Kada se širom regiona pročulo da se preljuba Željka Samardžića dogodila, tačnije da je muzičar suprugu Maju, sa kojom ove godine obeležava četiri i po decenije bračnog života, navodno prevario, mnogi su pomislili da je u pitanju laž ili pak medijska igra. Mesecima se pričalo i pisalo da je Samardžić veliki zavodnik, da mu u tom pogledu nema ravnog, te da uprkos ljubavi koju oseća prema majci svoje dece, voli da se udvara drugim, lepim i atraktivnim damama.

Šarmu pojedinih žena nikako nije mogao da odoli, što je priznao u jednom svom izlaganju, ističući da su neki od novinskih natpisa a tiču se preljube bili istiniti.

- Maja i ja decenijama plovimo i uživamo u toj bračnoj luci, mada nam more nije uvek bilo naklonjeno. Bilo je nevera, ali srećom, naš brod je zahvaljujući dobroj navigaciji, ali pre svega ljubavi i razumevanju od kojih je sazdan, izdržao sve izazove ovih godina - rekao je Samardžić, čime se svrstao u red javnih ličnosti koje su smogle snage da potvrde preljubu uprkos činjenici da to može da im ugrozi brak. Kako bi spasao stvar nešto kasnije on je dodao:

- Luka, Aleksa i Nina znaju da je samo njihova baka dedina letnja draga - istakao je muzičar citirajući naslov svoje numere "Moja letnja draga".

Iz 45 godina dugog braka sa Majom Željko ima tri ćerke i odnedavno četvoro unučića jer se Luki, Aleksi i Nini pridružila Anđelija, koju je na svet donela muzičareva naslednica Minja.

Preljuba Željka Samardžića samo je jedna od stavki koja je obeležila boemski život umetnika, ali svakako ne najsvetlija tačka.

Bonus video:

00:58

Stare fotografije! Željko Samardžić u emisiji Realna priča otkrio kako je nekada izgledao

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.