NAKON ŠTO JE IZAŠAO IZ PRITVORA LAZIĆ PONOVO NAPRAVIO PREKRŠAJ: Kamera sve SNIMILA, ovaj čovek je NEZAUSTAVLJIV!
Darko Lazić, Foto: Nenad Kostić, © ATA Images, Profimedia

užas

NAKON ŠTO JE IZAŠAO IZ PRITVORA LAZIĆ PONOVO NAPRAVIO PREKRŠAJ: Kamera sve SNIMILA, ovaj čovek je NEZAUSTAVLJIV!

Sve ovo izgleda nije sprečilo Lazića da danas ponovo načini saobraćajni prekršaj, i da se još snimi i objavi na Instagramu

Objavljeno:

Pevač Darko Lazić je pre nekoliko dana priveden u policijsku stanicu Novi Beograd, nakon što je napravio niz prekršaja u saobraćaju.

Darko je pušten iz pritvora istog dana, uz novčanu kaznu u iznosu od 200.000 dinara, a dobio je zabranu upravljanja motornim vozilima u trajanju od godinu dana.

Sve ovo izgleda nije sprečilo Lazića da danas ponovo načini saobraćajni prekršaj, i da se još snimi i objavi na Instagramu.

1 / 4 Foto: Nenad Kostić

Naime, Darko je sedeo na mestu suvozača, ali nije vezao sigurnosni pojas, što je svakako prekršaj koji se kažnjava.

Podsetimo, Darko Lazić je zbog niza saobraćajnih prekršaja bio priveden i izrečena mu je maksimalna novčana kazna u iznosu od 200.000 dinara, zabrana upravljanja motornim vozilom na godinu dana i 10.000 dinara za prekoračenje brzine, a iako je bio pozitivan na testu za narkotike, pevač tvrdi da te noći nije konzumirao nedozvoljene supstance.

1 / 1 Foto: Printscreen

Darko je priznao sve sporne prekršaje, osim što je negirao da je konzumirao kokain, uz pretpostavku da mu je isti neko sipao u piće ili da je popio piće iz pogrešne čaše.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.