KONSTRAKTA I NJEN TIM IMALI PRVU PROBU U TORINU: Odmah se oglasio zvanični nalog Evrovizije na Tviteru
Ana, Foto: Stefan Stojanović

BRAVO

KONSTRAKTA I NJEN TIM IMALI PRVU PROBU U TORINU: Odmah se oglasio zvanični nalog Evrovizije na Tviteru

Pohvalili su je

Objavljeno:

Ana Đurić Konstrakta juče ujutru je sa svojom ekipom otputovala u Torino na predstojeću Evroviziju, na kojoj će nastupiti u drugoj polufinalnoj večeri, 12. maja.

Danas je Konstrakta imala priliku da održi prvu probu i da oseti prostor u areni, a nakon toga je zvanični nalog Evrovizije na Tviteru objavio njene fotografije uz pohvalni komentar za našu predstavnicu.

Konstrakta
foto: Stefan Stojanović

"Kao i na prethodnim nastupima, srpska predstavnica Konstrakta ima scenski nastup koji uključuje kvalitetan nameštaj, intenzivno pranje ruku i lepu koreografiju peškira njenih pet pratećih pevača", stoji u Tviter objavi.

Inače, pred odlazak u Italiju je rekla da nema nikakvih tenzija i da je sve spremno za spektakularan nastup.

- Sada sam pred odlazak u Torino mirnija, sve je spakovano, tako da odlazimo s mirom. Mislim da ću tremu osetiti tek kad uđem u tu arenu, ali videćemo možda i to izbegnemo - započela je predstavnica Srbije na ovogodišnjj Evroviziji za "Blic".

1 / 3 Foto: Printscreen HRT

Ono što je novo jeste da će se Konstrakti na nastupu pridružiti i voditeljka Slagalice Kristina Radenković. Kako je javio RTS, s Anom će se na evrovizijskoj sceni naći Milovan Bošković, Kosta Đuraković, Jovan Antić i Maja Ranđić, a iz privatnih razloga, jedna od članica hora naše ovogodišnje predstavnice morala je da otkaže učešće na festivalu, pa će tako nju menjati upravo Kristina.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.