NAŠ GLUMAC JE VODIO LJUBAV PRED 30 LJUDI, a sada je rešio da PROGOVORI o SVEMU: Taj snimak su SVI GLEDALI!
Foto: Printscreen Instagram / vecesaivanomivanovicem

OPA BATO!

NAŠ GLUMAC JE VODIO LJUBAV PRED 30 LJUDI, a sada je rešio da PROGOVORI o SVEMU: Taj snimak su SVI GLEDALI!

Oni su privatno dobri prijatelji

Objavljeno:

Nakon premijernog televizijskog prikazivanja filma "Zlatni dečko", glavna tema su vrele scene u kojima se pojavljuju mladi glumci Denis Murić i Alisa Radaković, koji glume glavni ljubavni par u filmu.

Murić i Radaković su privatno dobri prijatelji, a i studirali su na istoj klasi, pa im nije bilo teško da odglume ovakve scene.

1 / 3 Foto: Printscreen Instagram / vecesaivanomivanovicem

- Bilo je super. Imali smo probe i stekli poverenje. Postojala je stega. Nije lako voditi ljubav ispred 30 ljudi. Radili smo te vežbe na fakultetu sa Alisom - rekao je Murić i dodao da s nelagodom prati sebe na velikom platnu.

- Ne volim da gledam sebe. Jedva sam pogledao svaki svoj film. Neobičan je osećaj. Ne pratim film nego samo sebi tražim manu.

Kako je pred beogradsku bioskopsku premijeru rekao Murić, vredno je radio zbog ove uloge. Spremao se godinu dana za ulogu. Trenirao je sa fudbalerima šest meseci. Nije bilo lako, ali kako je rekao, prijao mu je zdrav život.

Denis je odrastao na Kosovu, prvo u Zvečanu, a posle u Kosovskoj Mitrovici. Glumu je upisao na nagovor Anice Dobre, čija ćerka Mina Softić ga je spremala za prijemni. Počeo je da glumi sa 13 godina i osvojio je srca publike s ostvarenjima "Enklava" i "Ničije dete", što ga je sve dovelo do filma "Zlatni dečko" koji je i debitantski film reditelja Ognjena Jankovića, kog znamo kao jednog od repera iz grupe "Beogradski sindikat".

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.