DANAS JE JEDNA OD NAJZGODNIJIH PEVAČICA NA ESTRADI, A NJENE PESME OBOŽAVATE NA PROSLAVAMA: Znate ko je na slici?
Foto: Printscreen Instagram/tamaramilutinovic

divno!

DANAS JE JEDNA OD NAJZGODNIJIH PEVAČICA NA ESTRADI, A NJENE PESME OBOŽAVATE NA PROSLAVAMA: Znate ko je na slici?

I glas i stas!

Objavljeno: 10:48h

Pevačica danas važi za jednu od najlepših i najzgodnijih na domažoj estradi, a slavu je stekla zahvaljujući učešću u jednom muzičkom takmičenju.

Tamara Milutinović
foto: Printscreen Instagram/tamaramilutinovic

Pevačica je jednom prilikom na svom profilu na Instagramu podelila fotografiju iz detinjstva, tačnije iz 1997. godine kada je ona imala samo četiri godine.

1 / 6 Foto: Espreso

Tamara Milutinović na pomenutoj fotografiji drži mikrofon u ruci, te se da zaključiti da je pevanje oduvek bilo njena velika ljubav.

Mnogi su prokomentarisali kako na osnovu ove fotografije nikada ne bi zaključili da se radi o atraktivnoj pevačici.

Podsetimo, popularna pevačica Tamara Milutinović otkrila je u kakvim je odnosima sada sa koleginicom Teodorom Džehverović, nakon što su pre nekoliko godina imale sukob.

Naime, nakon što se njihova grupa "Đavolice" raspala, u kojoj je pored Tamare i Teodore bila i Gorana Goga Gačić, došlo je do sukoba između Džehverovićeve i Milutinovićeve, a javno su razmenile i "teške reči", ali i uvrede.

- Meni je muka više od tog pitanja, šest, sedam godina se već vuče to pitanje i meni je više neprijatno da odgovaram, želim da zatvorim tu temu jednom za svagda. Imam izuzetno lepo mišljenje o njoj, pratim njenu karijeru, slušam njene pesme. Ona i ja se nikada nismo javno posvađale, nas su novinari posvađali - počela je Tamara priču.

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.