PORODICA NESTALE RIJALITI POBEDNICE U AGONIJI: Policija ih ISPITUJE, oglasila se njena POZNATA SESTRA
Foto: Prinstcreen/Youtube/B92

AUUUU!

PORODICA NESTALE RIJALITI POBEDNICE U AGONIJI: Policija ih ISPITUJE, oglasila se njena POZNATA SESTRA

Velika je tuga i strah, potraga je u toku

Objavljeno:

Porodica nestale Marijane Seifert je u agoniji, bore se s crnim mislima, ali i nadom da će se Marijana javiti, pojaviti.

Marijana Čvrljak
foto: Printscreen

Roditelji joj žive u Kninu, u porodičnoj kući, gde je Marijana i odrasla. Neutešni su. Ni nakon tri dana opsežne potrage policije i vatrogasaca Marijani nema traga, a potraga je ušla u četvrti dan.

Maja Kovačević, sestra nestale Marijane Seifert, u kratkom razgovoru za RTL.hr otkrila je da, nažalost, nema nikakvih novosti u potrazi za njenom sestrom.

Maja Kovačević
foto: Kurir TV

Utučena i zabrinuta Maja kratko je otkrila i da policija ispituje porodicu i bliske prijatelje. Istraga i potraga za Marijanom Seifert u punom je jeku, a porodica pokušava ne gubiti nadu. No, razumljivo, svi su u agoniji i očaju.

Dvoje dece, suprug, roditelji, sestre, prijatelji s nestrpljenjem iščekuju bilo kakve vesti o ovoj majci, supruzi, ćerki, sestri, kojoj se u noći s utorka na sredu izgubio svaki trag.

Potraga na reci Savi

Kako je Telegraf.rs već pisao, policija je pronašla njene lične stvari kraj mosta Mladosti u Zagrebu i od tada je potraga fokusirana na područje reke Save.

Policija je u četvrtak pretraživala korito reke Save, i to od mosta Mladosti nizvodno prema kaskadama kraj Toplane pa sve do Rugvice. Uz policajce za Marijanom su tragali ronioci, vatrogasci i specijalci.

Temeljno su pretraživali reku i čamcem, a digli su i dron s termovizijskom kamerom.

Poslednji put videli su je za Uskrs, kada su je posetili u Zagrebu, piše Slobodna Dalmacija.

1 / 6 Foto: Printscreen

Roditelji je videli na Uskrs

Ivo Kovačević, Marijanin otac, pomagao je u četvrtak policiji u potrazi.

Njegov prijatelj i kolega Tomo Zelić rekao je da ga je ujutro video i pokušao utešiti.

- Rekao sam mu da će sve biti dobro. Ali znate kako je roditelju ovo proživljavati, to je jedan veliki šok! Nije im nimalo lako, svašta se može pomisliti, razne su teorije... Od toga da je Marijana namerno ostavila dokumenta, pa otišla dalje ili da se dogodilo ono najgore. A možda je i naišla na nekoga ko joj je napravio neko zlo. Ivo je izgubljen u svemu ovome. Vidim to na njemu. Potonule su mu sve lađe. Čim su se ta dokumenta našla na tom mostu ne upućuje na ništa dobro - govorio je Tomo za Slobodnu Dalmaciju.

U trenutku nestanka bila je obučena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, trenerku crne boje sa belo-crvenom crtom i svetle patike.

Visoka je oko 167cm, vitkog je stasa, ima plavu kosu i zelene oči i nekoliko tetovaža (tetovaža cveta orhideja na donjem delu leđa, glava jednoroga na levom bedru, dve tribal tetovaže na levoj podlaktici i desnom zglobu, tekstualnu tetovažu na desnom ramenu i na desnoj ruci znak beskonačnosti).

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.