KONAČNO ISPLIVAO RAZLOG RAZVODA JOVANA MEMEDOVIĆA: Avanture sa PLANINE su dovele do KRAHA, žena nije TRPELA!
Jovan, Foto: Dado Đilas

OVO NISTE ZNALI

KONAČNO ISPLIVAO RAZLOG RAZVODA JOVANA MEMEDOVIĆA: Avanture sa PLANINE su dovele do KRAHA, žena nije TRPELA!

Njihov razvod je iznenadio javnost

Objavljeno: 09:19h

Razvod Jovana Memedovića dogodio se 2014. godine na iznenađenje opšte javnosti. Za voditelja i njegovu suprugu Mirjanu, međutim, to je bila jedina ispravna odluka u tom momentu.

1 / 8 Foto: Printscreen/RTS Prikazuje

Bivši supružnici i roditelji dvoje dece Maše i Uroša razišli su se bez grubih reči, te je i sam proces razvoda bio bezbolan, a tek nedavno otkriveni su pravi razlozi razvoda.

Uvek se nekako pretpostavlja da je glavni razlog razvoda odsustvo ljubavi ili pak razgovora, možda prezasićenje, međutim kod Jovana i Mirjane dogodilo se potpuno nešto drugo. Voditelj i autor emisije "Sasvim prirodno" zbog prirode posla često je bio odsutan od kuće, zapravo najveći deo godine boravio je po džunglama, stepama, planinama snimajući neverovatne ljude i pojave, a po povratku, kako je svojevremeno kazao, nije želeo da se vraća gradskoj gužvi, uprkos tome što je znao da ga kod kuće čekaju supruga i deca.

Najveći deo slobodnog vremena provodio je, što i danas čini, u svojoj vikendici na planini, a sve to zajedno navodno je dovelo do udaljavanja bračnih partnera.

Jovan za medije nikada na tu temu njie želeo da govori, ipak nije ni krio da mu samački život u divljini prija.

Popularni voditelj danas živi povučeno i u skladu sa prirodom koju obožava, te svaki slobodan trenutak koristi za druženje sa brojnim prijateljima, ali i da obiđe ljude koje je upoznao radeći svoju emisiju i sa kojima je ostao i dalje u odličnim odnosima.

Ono što je zanimljivo je da malo ko zna koliko on ima godina.

Jovan izgleda jako mladoliko, a njegove godine mnoge zbunjuju. Poznati TV voditelj je rođen 28. maja 1960. godine u Beogradu, što znači da on ima 62 godine. Bravo!

Bonus video:

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.