ŠTA SE DESILO SA NATAŠOM NINKOVIĆ? Promenila je LIČNI OPIS, sada izgleda ŠOKANTNO!
Nataša Ninković, Foto: Marina Lopičić

haos

ŠTA SE DESILO SA NATAŠOM NINKOVIĆ? Promenila je LIČNI OPIS, sada izgleda ŠOKANTNO!

Pogledajte kako sada izgleda

Objavljeno: 22:57h

Naredna dva meseca, impozantna glumačka ekipa iz čitavog regiona, predvođena Natašom Ninković, Raletom Milenkovićem, Andrijom Kuzmanovićem, Nenadom Okanovićem, Nikolom Pejakovićem, LJubišom Savanovićem, Markom Gverom, Mimom Karadžićem, dr Neletom Karajlićem i drugima, nastaviće snimanje u Šimanovcima, Lipovačkoj šumi i na drugim lokacijama u okolini Beograda.

1 / 6 Foto: © ATA Images

Jedna od glavnih zvezda je nataša Ninković koja je zbog uloge potpuno promenila svoj imidž, pa je od prepoznatljive markantke crnke postala plavuša.

Nataša je podelila sliku na instagramu i iznenadila svoje fanove, koji su u početku imali problem da se naviknu na glumicu u ovom izdanju. Za farbanje, bila je zadužena natašina mama.

Pogledajte kako ona izgleda kao plavuša!

Podsetimo, glumica Nataša Ninković važi za jednu od najlepših srpskih glumica, a jednom prilikom je umetnica sve iznenadila poslednjom objavom na društvenoj mreži Instagram.

Naime, Nataša se slikala u jednoj estetskoj klinici sa svojim doktorom, te poručila da je kod njega osvežila svoje lice.

Popularna glumica se pohvalila novim izgledom nakon intervencije.

- Zaslužan za moj svež izgled - istakla je ona uz fotografiju sa doktorom.

Inače, Ninkovićeva je gostujući u jednoj emisiji, pre par godina, govorila o svojim podočnjacima i tada je istakla da je razmišljala da ih se reši hirurškim putem, ali da to na kraju ipak nije učinila.

- Nisam protiv plastičnih operacija. Hiljadu puta sam razmišljala da operišem podočnjake. Hoću-neću, ali nisam. Pohvalila bih doktora da sam to uradila. Još mi ne smetaju u toj meri, osim u jutarnjim satima. Ako mi zaista bude smetalo, u smislu da utiču na moje samopouzdanje, ja ću to da uradim. Ali niko ne može da mi kaže da pumpanje gornje usne utiče na bilo šta, sem da izgledaju veštački i preterano - rekla je ona tada.

Nataša Ninković
foto: Instagram

Bonus video:

00:32

JEDNA SCENA ĆE OSTATI UREZANA U SEĆANJU! Nataša Ninković o Nebojši Glogovcu: Imala sam frku od njegovog mišljenja, bio je SUROV

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.