OVA PRESLATKA DEVOJČICA DANAS LOMI MUŠKA SRCA PO BALKANU: Da li možete da prepoznate poznatu pevačicu?
Paula Hublin, Foto: Screenshot: Instagram/paula_hublin

opa

OVA PRESLATKA DEVOJČICA DANAS LOMI MUŠKA SRCA PO BALKANU: Da li možete da prepoznate poznatu pevačicu?

Sudeći po reakcijama njenih pratilaca nema sumje da im je kao mala izgleadla simpatično

Objavljeno:

Bivša rijaliti učesnica i pevačica Paula Hublin podelila je svoje slike iz detinjstva i tako raznežila fanove na društvenim mrežama.

Paula je u okviru opcije story na Instagramu postavila kolaž fotografija iz najranijeg perioda života, što je njene fanove jako obradovalo.

Ona je danas uspešna pevačica, koja je nedavno izbacila novu pesmu "Jaka roba", koju je snimila sa reperom Seksijem i kojom je veoma zadovoljna.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram/ paula_hublin

Takođe, pored karijere, ona je prepoznatljiva i po svom zanosnom izgledu i dugoj crnoj kosi. Međutim, ona je u najranijim godinama života nosila, barem sudeći prema fotografiji, kratku kosu uvijenu u lokne, dok je na slikama pozirala sa širokim osmehom ili isplazenim jezikom.

Sudeći po reakcijama njenih pratilaca nema sumje da im je Hublinova kao mala izgleadla simpatično, kao i da je izrasla u pravu seks bombu za kojom uzdišu mnogi muškarci.

Podsećamo Paula je nedavno bila gost u emsiiji "IDJHOT", gde je otkrila i šta misli o novoj devojci njenog bivšeg dečka Eleni Kitić.

1 / 5 Foto: Instagram

- Elena je top. Jako je talentovana, lepa i zgodna i imam odlično mišljenje o njenoj karijeri - rekla je Paula tada i dodala da ne bi imala ništa protiv da sarađuje sa njom, ali da nije prikladno zbog cele situacije koja ih povezuje.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.