RAZOTKRIVENO PRAVO LICE DUŠICE JAKOVLJEVIĆ! Više ništa ne može da sakrije, OVO JE PRAVA ISTINA O NJENIM RADNJAMA!
Foto: Printscreen Paparaco Lov

UHVAĆENA

RAZOTKRIVENO PRAVO LICE DUŠICE JAKOVLJEVIĆ! Više ništa ne može da sakrije, OVO JE PRAVA ISTINA O NJENIM RADNJAMA!

Dušica je i dalje bila sama iako je sve vreme razgovarala telefonom sa nekim, te se ponovo uputila ka svom automobilu.

Objavljeno:

Dušica Jakovljević, jedno od omiljenih TV lica ružičaste televizije, oduvek je intrigirala svojim ljubavnim životom kao i izborom partnera.

Podsetimo, jedna od njenih veza poznata javnosti bila je sa sada već bivšim dečkom Dare Bubamare, kao i bivšim zadrugarom Đeksonom. S obzirom da se već dugo vremena nije pojavljivala ni sa jednim partnerom, ekipa 'Parapaco lova' je sačekala popularnu voditeljku ispred zgrade televizije Pink.

Voditeljka je vrlo brzo izašla oz zgrade, te se uputila ka teretani u kojoj vredno radi na svom telu i vitkoj figuri. Nakon treninga uputila se ponovo ka svom automobilu i otišla do Beograda na vodi, pa otišla do obližnjeg ugostiteljskog objekta.

1 / 6 Foto: Printscreen Paparaco Lov

Dušica je i dalje bila sama iako je sve vreme razgovarala telefonom sa nekim, te se ponovo uputila ka svom automobilu. Ekipa 'Paparaco lova' je nastavila da ide za njom i ispratila je do auto perionice gde je oprala svoja kola i zatražila posebnu stvar, a to je da joj se dodatno obriše 'šoferka'.

Nakon toga je nastavila da vozi i parkirala se direktno ispred svoje zgrade i to sama. Da li je voditeljka i dalje slobodna, ili je ovo samo bio 'loš trenutak' ili 'manjak sreće', ostaje nam da ispratimo u narednom periodu.

Bonus video:

00:54

KIPI NA SVE STRANE! BUJNE GRUDI Dušice Jakovljević u GRO PLANU Ugradila silikone pa pokazala IZAZOVNI DEKOLTE: Pršti od SEKSIPILA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.