JELENA VELJAČA DOŽIVELA GROZNO ISKUSTVO: Ceo krevet je bio KRVAV!
Jelena Veljača, Foto: Instagram

hit

JELENA VELJAČA DOŽIVELA GROZNO ISKUSTVO: Ceo krevet je bio KRVAV!

Prvo jutro je celi krevet bio krvav. Što se pitam sada: činim li kao javna osoba dovoljno za destigmatizaciju menstruacije?

Objavljeno:

Poznata hrvatsla glumica Jelena Veljača koju je naša javnost bolje upoznala zahvaljući njenoj seriji "Pogrešan izbor" koja je rađena u koprodukciji Srbije i Hrvatske, iskreno je progovorila o ženskim problemima i tabu temama.

Ona je na svom instagram profilu objavila fotografiju sa tagom Za vaginu, a u opisu je napisala:

1 / 4 Foto: Instagram printscreen

- Kad ste dobile menstruaciju? Ja s 12! Najveći strahovi tada: hoće li dečaci videti crvenu fleku kad me profesorka izvede pred tablu// jesu li mi ulošci preveliki pa se "vide". Najgore iskustvo: to sam leto otišla na dve nedelje u odmaralište s klincima, jer su moji roditelji mislila da sam i dalje klinka, jer sam i dalje bila klinka, ali sam već imala menstruaciju.

Prvo jutro je celi krevet bio krvav. Što se pitam sada: činim li kao javna osoba dovoljno za destigmatizaciju menstruacije? Mogu li pomoći klinkama koje se danas boje?

1 / 2 Foto: Printscreen Instagram

Jelena se zalaže za rušenje tabua i destigmatizaciju normalne i prirodne pojave kao što je menstruacija, zato i diže dva prsta i stavlja tag #ZaVaginu.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.